STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Pultrum Rijssen B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Pultrum Rijssen B.V. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw C(E) rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Pultrum Rijssen B.V. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Rijssen te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Pultrum is een veelzijdige logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Wat uw vraagstuk ook is, zij gaan als krachtige partner graag aan de slag met een passende en innovatieve oplossing. Met hun toegewijde mensen, het moderne wagenpark, de uitstekende service én slimme automatisering ontzorgen zij de klant volledig. Flexibiliteit, transparantie en een hoge kwaliteit staan daarbij voorop.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij Pultrum Rijssen B.V., met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL