STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij L'Ortye

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar L'Ortye. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden bij L'Ortye, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs CE. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een dagdeel een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens de Opleiding tot vrachtwagenchauffeur kan je alvast aan de slag bij L'Ortye als Bijrijder. Hierdoor kan je alvast feeling krijgen met L'Ortye. Als je dan je CE rijbewijs hebt behaald ga je daadwerkelijk aan de slag als chauffeur kraanwagen bij L'Ortye. Je kan dan parttime (minimaal 24 uur) of fulltime werken. Je start rond 07.00 uur en bent rond 17.00 uur klaar. Je gaat container brengen en legen bij klanten in de regio om de lading vervolgens af te leveren bij het eigen milieupark van L'Ortye. Doordat L'Ortye verschillende divisies heeft kan je in de toekomst makkelijk doorstromen en iets anders gaan rijden.

Wat neem je mee?
  • Enige ervaring met het rijden van een B Rijbewijs;
  • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week om te werken na je opleiding;
  • Motivatie en enthousiasme;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats in Hoensbroek te komen.

Waar ga je werken?

L'Ortye is een veelzijdig en dynamisch familiebedrijf en is actief in meerdere disciplines: haven op- en overslag, zand- en grindwinning, transport-, milieu-, en grondbankactiviteiten. Service, flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf. L'Ortye heeft een uitgebreide klantenkring in met name Limburg (bedrijven, overheid en particulieren), met een stevige positie in de regio. De vestigingen bevinden zich in Hoensbroek, Stein, Meers en Maastricht.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schaal C: EUR2277,66 - EUR2881,90;
  • Een interessante, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen L'Ortye;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een werkomgeving die van afwisselende aard kan zijn vanwege de verschillende divisies.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL