STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Janssen Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Janssen Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden bij Janssen Transport, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie begint met je rijbewijs CE. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een dagdeel een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens de Opleiding tot vrachtwagenchauffeur kan je alvast aan de slag bij Janssen Transport als bijrijder. Hierdoor kan je alvast feeling krijgen met Janssen Transport.

Als je dan je CE rijbewijs hebt behaald ga je daadwerkelijk aan de slag als chauffeur bij Janssen Transport. Je krijgt dan een eigen wagen tot je beschikking en gaat grondstoffen vervoeren. Je werkt 5 dagen, 40(+) uur in de week van maandag tot vrijdag. De werktijden zijn van 06.00/ 07.00 uur tot 17.00/18.00 uur. Het kan soms zijn dat je eens later thuis bent of in de nacht of in het weekend moet werken. Uiteraard gaat dit in goed overleg en is dit sporadisch. Je werkgebied is voornamelijk Nederland en soms Belgi en Duitsland.

Wat neem je mee?
  • Enige ervaring met het rijden met rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid van minimaal 40(+) uur per week, van maandag tot vrijdag om te werken na je opleiding;
  • Collegialiteit, verantwoordelijkheid, socialiteit, gaat zuinig met spullen om en behulpzaamheid;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Maastricht.

Waar ga je werken?

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Janssen Transport is actief in de Benelux en Duitsland. Als familiebedrijf bestaan zij sinds 1965. Het jarenlange vakmanschap ligt momenteel in handen van de derde generatie. Met een frisse visie werken zij gedegen en innovatief aan projecten. Bij Janssen Group werken ruim 130 medewerkers met een modern machinepark van circa 110 eenheden. We bezitten een eigen intermodale up-to-date inrichting voor op- en overslag en recycling.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer. Tijdens de opleiding bij Janssen Transport als bijrijder schaal C: EUR2277,66 - EUR2881,90. Als je aan de slag gaat als CE chauffeur is dit schaal D: EUR2424,88 - EUR3068,25;
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling in dienst bij Janssen Transport;
  • De mogelijkheid om door te groeien als kraanwagenchauffeur;
  • Een baan binnen een flexibel familiebedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL