STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Bij Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn. ga je ga je eerst aan de slag op een busje met je B rijbewijs, na gebleken geschiktheid word je opgegeven voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur via het zij-instroomtraject. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn.. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Je verzorgt voornamelijk distributieritten of FTL's door Nederland voor 1 opdrachtgever of juist voor verschillende tegelijk. In je rit heb je te maken met pallets, rolcontainers, Deense karren en losse goederen door elkaar. De werktijden lopen erg uiteen, maar over het algemeen begin je tussen 4.30 en 6.00 uur en ben je voor het avondeten weer thuis. Voor deze functie zijn ze op zoek naar iemand die het niet erg vindt om af en toe een weekje in de nacht te werken.

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Bereid het ADR-certificaat basis te behalen halen;
 • Een zelfstandige houding, flexibel inzetbaar en weet van aanpakken;
 • Vind het geen probleem om soms een nachtrit of in het weekend te rijden;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats in Oudewater.

Waar ga je werken?

Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn. Is met 20 medewerkers een klein familiebedrijf. Ze onderscheiden zich door klanten persoonlijke aandacht te geven en volop mee te denken. Door altijd een stapje meer te zetten houden zij de kwaliteit en service hoog. Pijlers waarmee ze goed bekend staan in de regio ''het Groene Hart''. Vervoersbedrijf van den Hoogen is een organisatie met korte lijnen en een gezellige werksfeer. Je zult je er vast snel thuis voelen!

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Na het behalen van je CE rijbewijs een contract in loondienst bij Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn., met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer;
 • De mogelijkheid om fulltime of parttime aan de slag te gaan;
 • Een afwisselende baan in een klein en gezellig team, bij een platte organisatie met korten lijnen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL