Jigler

Mechanisch monteur

Details van de functie

Logo Introductie
Ben jij op zoek naar een fulltime baan als mechanisch monteur bij een mooi bedrijf in de omgeving van Amersfoort? Wil jij tot €3.700,- bruto per maand verdienen en wil jij werken bij een groeiend bedrijf met gezellige collega's? Lees dan zeker even verder, want dan ben jij de mechanisch monteur die wij zoeken!

Wat ga je doen

Als monteur begin jij je dag met een kopje koffie samen met je collega's. Daarna ben jij verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de mechanische en elektronische deel van het machinepark zodat storingen worden voorkomen of snel worden opgelost. Jij spoort de oorzaak van de storing van het machinepark en de bedrijfsinstallaties op. Hierbij raadpleeg je relevante tekeningen, schema's en onderhoudshistorie en past deze indien nodig aan. Jij verzamelt en bestelt onderdelen en componenten bij externen binnen de vastgestelde limiet. Daarbij houd je ook de vooraf bepaalde voorraadhoogte van (reserve)onderdelen op peil. Ook het herstellen en vervangen van onderdelen en componenten en daarbij derden inschakelen indien de storing in de elektronische besturing zit, behoort tot je takenpakket. Je stelt het preventief onderhoudsplan op incl. budget, biedt dit ter goedkeuring aan de site director aan en bewaakt het overzicht ervan. Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden door controle op slijtage, breuk en veiligheid volgens het onderhoudsschema neem je voor je rekening. Je voert interne kalibratieprocedures uit i.s.m. een extern bureau. Daarnaast sta je in voor het bijhouden van uren- en materiaalverantwoording alsook het (laten) naleven van de bedrijfsvoorschriften inzake veiligheid, milieu, kwaliteit en normeringen. Kortom een heel afwisselende functie.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Jij gaat aan de slag bij een van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en dit bedrijf heeft meer dan 250 medewerkers verdeeld over België en Nederland. Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie apparaat en doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil dit bedrijf een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Dit met een uitgelezen service voor, tijdens en na de oplevering.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de €2.700,- en €3.700,- bruto per maand
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • 25 vakantiedagen
 • Een leuke werkplek bij een groeiend bedrijf
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wat heb je nodig
 • Jij hebt minimaal MBO niveau in de technische richting: mechanisch en elektronisch
 • Jij kan goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig
 • Jij bent resultaatbewust en klantgericht

Meer informatie

Ben jij de monteur die wij zoeken en wil jij zo snel mogelijk fulltime aan het werk bij dit prachtige bedrijf in Nijkerk? Wacht dan niet en solliciteer direct. Wij nemen dan contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit mooie en gezellige bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Harry van den Brink via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler