Jigler

Monteur elektrisch / mechanisch

Details van de functie

Logo Introductie
Werk jij graag zowel zelfstandig als in teamverband aan treinen of aan systemen van treinen? Vind jij het leuk om zowel in de werkplaats als op locatie bij klanten variërende werkzaamheden te verrichten? Woon je in de regio Nijkerk en wil je tussen de € 2.300 en € 3.200 bruto per maand verdienen wanneer je fulltime aan de slag gaat? Dan is dit jouw kans om bij dit mooie bedrijf als monteur elektrisch en/of mechanisch aan de slag te gaan in Nijkerk.

Wat ga je doen

Als monteur elektrisch en/of mechanisch werk je zowel in teamverband als zelfstandig aan verschillende projecten. Dit kan zowel aan treinen zelf of aan de systemen van een trein zijn. Onder begeleiding van een ervaren collega onderhoud je deze installaties. Tijdens het onderhouden stel jij de juiste diagnoses en voer je de nodige reparaties op de juiste manier uit. Hierbij hou jij naast het aantal gewerkte uren, ook bij welke onderdelen allemaal vervangen op gerepareerd zijn. Nadat je verschillende opdrachten hebt afgerond overleg je met je team of al jouw teamtaken op schema liggen en wat er nog gedaan moet worden. Na iedere werkdag zorg je dat jouw werkplek er weer netjes uit ziet zodat je de volgende dag direct met het volgende project aan de slag kan gaan.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Dit bedrijf in Nijkerk waar jij als monteur elektrisch en/of mechanisch aan het werk is dagelijks in de weer met het onderhouden van treinen, trams en metro's. Van airconditioning tot deursystemen worden in de moderne werkplaats onderhouden op gerepareerd. Voor grotere projecten verzorgt ze een vloot-brede aanpassing en er worden onderdelen geleverd voor rolling stock. Zo wordt er niet alleen de beste service verleend, maar worden er hele projecten aangenomen en tot een goed einde gebracht. Dit alles om de klant zo goed mogelijk te helpen. 24/7 staan de monteurs voor de klanten klaar. Ontzorgen van vervoerders, onderhoudsdiensten en fabrikanten staan altijd op één.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 2.300,- en de € 3.200,- per maand
 • Variërende technische werkzaamheden
 • Uitzicht op een vast contract als monteur elektrisch en/of mechanisch
 • Diverse doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Werkzaamheden binnen een leuk team

Wat heb je nodig
 • Je woont in de regio Nijkerk
 • Rijbewijs B
 • Affiniteit met techniek
 • Je bent een echt teamspeler

Meer informatie

Wil jij direct aan de slag als monteur elektrisch en/of mechanisch bij dit moderne bedrijf in Nijkerk? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en vraag naar Harry van den Brink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler