Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Servicemonteur Beveiligingsinstallaties

Details van de functie

Logo Ben jij klaar om de voordelen te ontdekken als Servicemonteur in de beveiligingstechniek bij Trigion?

Functieomschrijving

Wij zijn Trigion, dé toonaangevende partner die veiligheid voor onze klanten creëert. Dat doen we middels een unieke bundeling van mensen, state of the art technology, onze kennis en producten. 

 

Hoewel we deel uitmaken van een groot familiebedrijf, kennen we elkaar op onze vestiging allemaal. Vanwege de toegenomen vraag naar onze diensten zoeken we een Servicemonteur Beveiligingsinstallaties die onze klanten op locatie helpt met een optimale beveiliging.

 

Wat maakt het leuk om als servicemonteur nu juist bij Trigion te werken?

 
 • Je komt in een klein en hecht team van 20 professionals;
 • Je hebt een divers pallet aan werkzaamheden, alle aspecten van het vak komen aan bod ;
 • Met Trigion heb je een grote, professionele organisatie achter je waar alles goed geregeld is;
 • Er zijn veel groei- en ontwikkelmogelijkheden voor het vervolg van je carrière;
 • Je krijgt professioneel materiaal tot je beschikking waarmee je je klanten goed kunt helpen;
 • Interessante opdrachten; Trigion is totaalleverancier in security en daardoor heb je werkzaamheden in het hele vakgebied;
 • Je werkt zowel voor grote bedrijven als kleine organisaties die blij zijn met jouw werk.

 

Als Servicemonteur beveiligingsinstallaties draag je bij aan de veiligheid van onze klanten. Je helpt hen bij het oplossen van hun storingen en met het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden aan de beveiligingsinstallaties. Onze vakgebieden betreffen (onder andere) inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, cameratoezicht, toegangstechniek en aanverwante IT-vraagstukken. 

 

Je klanten die je helpt zijn heel divers; soms bezoek je regionale vestigingen van grote organisaties (zoals KPN, T-Mobile, Vodafone, Volksbank en de ANWB). Op andere momenten help je organisaties in het MKB. Dat maakt ook dat geen enkele dag hetzelfde is. Vanuit onze vestiging in Zwolle helpen we klanten die in de provincies Overijssel, Gelderland-Noord, Flevoland, Friesland, Drenthe en Groningen gevestigd zijn. Voor de regio Overijssel, Flevoland en Gelderland-Noord zoeken we een nieuwe collega. 

 

Je directe team bestaat uit de volgende collega's: dertien collega-monteurs (zowel service gerelateerd als op projecten), een werkvoorbereider, projectleider, drie een accountmanager, een technisch specialist, twee service coördinatoren en een administratief medewerker. Het team wordt aangestuurd door de vestigingsmanager, hij is ook jouw leidinggevende. 

 

Onze moederorganisatie is met 6.000 medewerkers één van de marktleiders in beveiliging in Nederland. Trigion is onderdeel van Facilicom, een Nederlands familiebedrijf dat met 28.000 medewerkers de grootste facilitaire dienstverlener in ons land is. Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk dat collega´s zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

Wat je krijgt

Tot je arbeidsvoorwaarden behoren onder andere de volgende onderdelen: 

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.100,- en € 4.250,- op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een bedrijfsauto met uitstekende materialen;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen;
 • Je krijgt korting op verschillende collectieve regelingen, zoals onder andere op een uitstekende ziektekostenverzekering;
 • Je komt te werken in een professioneel team, dat als zelfstandig onderdeel opereert in een groot en informeel familiebedrijf.

Wie je bent

Heb je ervaring als onderhouds- of servicemonteur? Of wellicht heb je die ervaring nóg niet, maar al wel een technische achtergrond? Dan komen we graag met je in contact. Verder vinden we het belangrijk dat de baan je leuk lijkt en dat je graag contact hebt met klanten.

 

Herken je je verder in onderstaande punten? Dan horen we graag van je!
 • Je hebt ervaring met servicewerkzaamheden aan beveiligingsinstallaties;
 • Je hebt werk- en denkniveau op minimaal MBO 3-niveau;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Als je in bezit bent van een of meer van de volgende dipoma's is dat een pré: diploma MBV (monteur beveiligingsdiploma), diploma Onderhoudsdeskundige BMI en diploma TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties).

Solliciteer direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Najma Kouch.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion Brand- en Beveiligingstechniek