STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Zwier Veldhoen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Zwier Veldhoen. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Zodra je bezig bent met de opleiding kan je bij Zwier Veldhoen in overleg starten als logistiek medewerker. Jouw taak zal bestaan uit het sorteren van de pakketten en pallets zodat ze op correcte wijze naar de juiste klant worden verzonden. Hiervoor maak je gebruik van de automatische sorteerband en een elektrische palletwagen. Parttime of fulltime, van maandag tot en met zaterdag, een combinatie van een dag-, avond- of ochtenddienst. Zwier Veldhoen denkt graag met je mee.

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B;
 • Een goede motivatie om chauffeur te willen worden;
 • Energieke houding en bereid om ook wel in de weekenden te werken;
 • Je kan goed samenwerken en bent klantvriendelijk;
 • Denkt in oplossingen en houdt van uitdaging;
 • Leergierig en breed inzetbaar;
 • Vernieuwend inzicht of verbeterend inzicht;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Deventer te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Zwier Veldhoen is een echt familiebedrijf uit Deventer met meer dan 150 jaar ervaring in de logistieke wereld. In 1870 werd de aftrap gedaan in de huidige binnenstad 'achter de muren'. Vandaag de dag zijn zowel de thuisbasis als de voertuigen uitgerust met de allernieuwste technieken voor onder andere planning, communicatie en track & trace. Dagelijks verzorgen zij ruim 3500 zendingen voor hun verladers met als eindbestemming een adres in de Benelux. Als partner in het TransMission-netwerk bieden zij hiervoor de perfecte dekking en services. Uiteraard kunnen zij ook zendingen naar de rest van de wereld verzorgen via zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners. Van chauffeur tot directeur, zij houden de lijnen kort. Zij weten wat er speelt en kunnen op die manier het persoonlijke karakter behouden. Kwaliteit, service en werkplezier staan bij Zwier Veldhoen op één.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract in loondienst bij Zwier Veldhoen, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een afwisselende functie waarbij je veel kan leren en op mooie plekken komt;
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • Inschaling conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL