Technische Unie B.V.

Startersbaan Commercieel Medewerker met opleidingstraject Venlo

 • Vacature
 • Vast contract
MBO
 • Limburg
Venlo
4 mei 2023
30 september 2023

Details van de functie

Logo Dit is de baan
Ben jij (bijna) klaar met je commerciŽle MBO opleiding en op zoek naar een baan waarin je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een echte technische vakspecialist? Lees dan snel verder!

Dit ben jij
 • Je hebt een (bijna) afgeronde commerciŽle mbo-opleiding op niveau 4;
 • Je bent leergierig en wil graag binnen een jaar grote stappen maken in je professionele ontwikkeling;
 • Je bent proactief, ambitieus en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk;
 • Je bent klantvriendelijk, niet snel gek te krijgen en denkt graag een stap vooruit.

Dit ga je doen
Via de telefoon, chat en mail stellen klanten hun technische vragen aan jou. Omdat jij je klanten kent ben je in staat om advies op maat te geven. Je kennis over onze artikelen, duurzame alternatieven, acties en diensten weet je op het juiste moment in te zetten en proactief onder de aandacht te brengen. En natuurlijk ga je een stap verder als dat nodig is. Met jouw commerciŽle talent signaleer je kansen voor upselling en cross selling en je bespreekt deze met je klant.

Je begint direct met werken, maar wel met eenvoudige taken zoals het verwerken van offertes. Gedurende een jaar krijg je opleidingen en training on the job, waardoor je steeds meer elektrotechnische kennis over de producten hebt, je communicatieve vaardigheden verder kunt ontwikkelen en leer je werken met onze systemen. Zo ben je na ongeveer een jaar allround inzetbaar en technisch inhoudelijk betrokken bij het maken van offertes, volg je gemaakte offertes op en zet ze om in orders, die je nauwkeurig verwerkt in de systemen.

Wij bieden
Wij vinden jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid het allerbelangrijkst. Daarom kun je rekenen op de volgende fijne extraís, onder andere:
 • 28 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar;
 • Gezellig team en veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Veel goede arbeidsvoorwaarden die horen bij een Top Employer;
 • Wij betalen mee aan je nieuwe fiets en sportschoolabonnement.

Dit krijg je van ons
Elke dag zetten wij alles op alles om uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeŽn, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen staan wij klaar. Voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken in een wereld die continu in beweging is. Dat vraagt om aanpassingsvermogen en de wil om te leren. Haal het beste uit jezelf en bouw mee aan de duurzaamste groothandel in bouw en industrie. Wij zijn Mogelijkmakers, heb jij het ook in je?

Jouw ontwikkeling
Bij Technische Unie staat jouw ontwikkeling vanaf dag ťťn centraal. Je werkt in een constant veranderende omgeving, dus dat vraagt om aanpassingsvermogen, durf en de wil om te leren. Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te krijgen ťn te nemen? Natuurlijk ondersteunen we je daarbij met de juiste trainingen en opleidingen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!