Autobedrijf van den Udenhout

Stage (meewerk) Facility Management

Details van de functie

Logo Over de organisatie
Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een stage in een dynamische organisatie met een team van ruim 500 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Wij bieden jaarlijks aan ruim 40 stagiaires een stageplaats aan op het gebied van Sales, HR, Marketing, Administratie, Werkplaats. In dit dynamische bedrijf krijg je als stagiair de kans om volwaardig mee te draaien in het werkveld.

Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Veldhoven komen wij graag in contact met enthousiaste studenten voor een uitdagende stage op de afdeling Facility Management. Het betreft een fulltime meewerkstage vanaf februari 2021. Je zal met name werkzaam zijn op de vestiging in Veldhoven.

Zomaar een stagedag bij Van den Udenhout
Wanneer jij ’s ochtends jouw computer opstart, begin je met het controleren van je e-mail. Van de facilitair manager, Charlotte, heb je de opdracht gekregen een aantal offertes op te vragen bij verschillende leveranciers van kantoorartikelen. Inmiddels heb je wat reacties ontvangen in je mailbox. Je maakt een vergelijking tussen de offertes en brengt een advies uit aan Charlotte. Komende week beginnen er een aantal nieuwe medewerkers bij Van den Udenhout en jij zorgt ervoor dat er voor hen een setje sleutels van het pand naar de leidinggevende wordt gestuurd. Binnen Van den Udenhout wordt met veel verschillende leveranciers gewerkt met wie contracten zijn afgesloten. Bewaking van deze contracten behoort ook tot jouw takenpakket en aflopende contracten signaleer je tijdig bij de facilitair manager. Heel de dag ben je druk bezig met het verwerken van e-mail en telefoon, want je collega’s zijn je (interne) klanten. Zijn er voorraden op, moet iets gerepareerd worden op de vestigingen? De aanvragen komen bij jou binnen en jij zet hier de nodige acties op uit. Aan het einde van de middag heb je een overleg staan met Charlotte. Jullie zijn bezig met het verbouwingsproject van een vestiging en bespreken de laatste ontwikkelingen.

Functie-eisen

 • Studeert facility management, Automotive management of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je woont in de omgeving van de betreffende vestiging;
 • Neemt initiatief, houdt ervan om zelfstandig te werken en neemt verantwoordelijkheid.

Wij bieden

 • Een gezellig team en een goede werksfeer;
 • Een stagevergoeding;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor in de toekomst;
 • Een leerzame stage binnen een dynamisch bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Bibi van der Putten
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Autobedrijf van den Udenhout gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.