Facilicom Solutions

Interne communicatiespecialist

Details van de functie

Logo Tweede stap? Taalwizard? Creatief? Digital native? Verbinder? En word je blij van plannen maken en aanpakken bij een dynamisch Rotterdams, no-nonsense bedrijf? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Bij Facilicom Solutions, een onderdeel van de Facilicom Group, hebben we plek voor een communicatiespecialist voor de interne communicatiestromen. In deze solistische rol ben je verantwoordelijk voor alle communicatieve uitingen naar de medewerkers op onze kantoren en de medewerkers die actief zijn bij ons klanten.

Als interne communicatiespecialist maak je het communicatiejaarplan en ondersteun je managers en directeuren met het informeren en enthousiasmeren van de medewerkers. Je gaat actief op zoek naar content. De ene keer ben je bezig met het opstellen van een tekst over de laatste cao-wijziging en de andere keer informeer je de medewerkers over de laatste innovaties en veiligheidsprotocollen binnen de organisatie of over de ontwikkelingen bij een van onze klanten. Je weet dan ook als geen ander met welk medium je het beste de doelgroep van je bericht moet aanspreken. Je durft hierbij ook nieuwe communicatiemethodes te introduceren.

Je voornaamste taken zijn het:

? opstellen en redigeren van teksten en het opmaken van nieuwsbrieven;

? adviseren en ondersteunen van managers en directeuren bij interne communicatievraagstukken;

? verzorgen van communicatie-uitingen op de diverse social media kanalen;

? leveren van een bijdrage aan diverse interne projecten, waaronder onboarding;

? organiseren van interne evenementen om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Interne communicatiespecialist bij Facilicom Solutions:

Wij zijn Facilicom Solutions, onderdeel van de Facilicom Group, en dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor een organisatie. Hiermee zorgen wij er voor dat mensen zich prettig voelen op hun werkplek en beter presteren! We houden ons bezig met het oplossen van facilitaire- en technische vraagstukken. We doen dat in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs.

In de rol van interne communicatiespecialist ben je onderdeel van het grotendeels nieuwe en zeer energieke HR & Communicatie Team en val je rechtstreeks onder de HR Directeur. Je werkt vanuit het kantoor in Rotterdam op de Waalhaven. Dit is het hoofdkantoor van Facilicom Solutions. Omdat dit een relatief nieuwe functie is, is er veel ruimte voor eigen inbreng en visie.

Wat je krijgt

Als Interne communicatiespecialist krijg je een functie binnen een dynamische omgeving waar je het verschil kunt maken. Daarnaast kan je rekenen op:

? een salaris tussen ? 3.400,- en ? 4.500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week);

? een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;

? 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);

? een laptop en mobiele telefoon;

? goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, de mogelijkheid tot thuiswerken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Als interne communicatiespecialist bij Facilicom Solutions ben je een ambitieuze professional en een stevige persoonlijkheid. Je weet hoe je onze medewerkers kunt benaderen en een boodschap over kan brengen. Verder beschik je over een gezonde dosis creativiteit en lef om de organisatie met out-of-the-box initiatieven te verrassen.

Daarnaast beschik je over:

? een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van communicatie;

? 1 tot 3 jaar werkervaring;

? uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;

? kennis en ervaring met het gebruik van diverse social media kanalen, waaronder LinkedIn, facebook en Instagram.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions