Breijer

Servicemonteur Ventilatietechniek omgeving Rotterdam!

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Rotterdam
28 september 2023

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Ventilatietechniek in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor.

We zijn voor onze vestiging in Rotterdam voor de afdeling Ventilatietechniek op zoek naar Servicemonteur.

Als Servicemonteur Ventilatietechniek bij Breijer ben je werkzaam op het gebied van preventief en correctief onderhoud aan mechanische ventilatiesystemen voornamelijk in de woningbouw en kleinschalig in de utiliteit. Je verhelpt storingen aan de mechanische ventilatie analyseert de oorzaak en het gevolg en je stelt maatregelen voor om tot een reductie van storingen te komen. Je onderhoudt hiervoor zelf het contact met je manager en je collega's van de planning en de werkvoorbereiding. Natuurlijk stel je ook zelf de benodigde rapporten op en ben je verantwoordelijk voor je eigen administratie. Tevens deins je er niet voor terug om installaties aan te passen of aan te leggen. Jouw werkgebied zal hoofdzakelijk liggen in Zuid Holland maar af en toe wordt ook jouw expertise buiten dit werkgebied gevraagd. De standplaats voor deze rol is Rotterdam maar jij bent natuurlijk veel onderweg!

Wat je krijgt

 • een bruto maandsalaris van EUR 2.800,- tot EUR 3.400,- afgestemd op jouw leeftijd, ervaring en skills;
 • een auto van de zaak;
 • een goede pensioenregeling;
 • een smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

Service- en klantgericht, twee woorden die helemaal op jou van toepassing zijn. Jouw focus als servicemonteur ligt op het verlenen van perfecte service, volledig op de klant afgestemd. Daarbij maak je gebruik van technische kennis en je analytische mindset. Je neemt het initiatief om naar oplossingen toe te werken. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd met een klus aan de slag. Zo lever je de beste dienstverlening en houd je de kosten scherp in de gaten. Ook heb jij als onze nieuwe servicemonteur:

een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, koeltechniek of Installatietechniek;

aantoonbare relevante ervaring in een soortgelijke functie;

 • NEN 3140 certificaat of bereid deze te behalen;
 • VCA-VOL certificaat of bereid deze te behalen;
 • rijbewijs (de auto/bus krijg je van ons).

Contact

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Chavely Pancham, onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer