Facilicom Group

Online marketing specialist

Details van de functie

Logo Wil jij bijdragen aan doelgerichte online marketingcampagnes? Weet jij hoe je data effectief kan inzetten voor marketing doeleinden? Lees dan verder.

Functieomschrijving

Als online marketing specialist bij Facilicom ben je een belangrijke schakel in het behalen van de commerciële doelstellingen van de dochterbedrijven (divisies). Vanuit een faciliterende en adviserende rol ben je verantwoordelijk voor diverse aan online activiteiten. Denk hierbij aan het opzetten van e-mailcampagnes, bouwen en onderhouden van webpagina's creëren van webformulieren en databases en het verder professionaliseren van marketing automation.

In de rol van 'online expert' heb je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden, zoals activiteiten voor cross- en upsell, re-activatie, lead- en nurture flows en online UX. Je werkt nauw samen met onze webbeheerder, de afdeling datamanagement en de marketeers van de verschillende divisies. Ook de samenwerking met verschillende externe bureaus is een onderdeel van je takkenpakket.

Je voornaamste taken zijn het:
 • creëren en analyseren van waardevolle klantsegmentaties (CRM);
 • optimaliseren van de customer journey voor onze klanten (website);
 • opzetten van functionele online marketing campagnes;
 • zorgen voor de juiste datakwaliteit voor het bereiken van onze doelgroep;
 • verzamelen van leaddata vanuit onze website; leadscoring en marketing automation.

Online marketing specialist bij Facilicom

Wie facilities zegt, denkt aan Facilicom. Wij zijn de grootste facilitaire speler op de Nederlandse en Belgische markt en bieden met onze divisies o.a. schoonmaak, catering (F&B), beveiliging, technische ondersteuning, hospitality en facility management aan. Dit zorgt ervoor dat we een brede waaier aan diensten en oplossingen hebben voor bedrijven, waar jij als online marketer mee aan de slag kan.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Schiedam afgewisseld met je thuiswerkplek. Hier ben je een onderdeel uit van één van de modernste teams van Facilicom Group: het Marketing Operations team. Ons team is klein maar resultaatgericht.

Wat je krijgt

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Schiedam of vanuit je thuiswerkplek. Hier ben je een onderdeel uit van één van de modernste teams van Facilicom Group: het Marketing Operations team. Ons team is klein maar resultaatgericht.

Je krijgt de kans om te groeien in een snel veranderende B2B-omgeving en om jezelf steeds bij te scholen. Door het volgen van opleidingen en seminars, of gewoon door kennisdeling binnen het team.

Daarnaast bieden wij jou:
 • een salaris van EUR 3.000,- tot EUR 4.000,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week);
 • 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);
 • een goede pensioenregeling;
 • een hybride werkomgeving;
 • de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Je krijgt energie van het bouwen aan een steeds professionelere afdeling en wordt gedreven door data. Je bent van nature nieuwsgierig, leergierig en resultaatgericht. Verder heb je sterke analytische vaardigheden en ben je in staat om gegevens te kunnen analyseren om bepalen welke tactieken het beste werken. Je schakelt soepel tussen verschillende markten en doelgroepen en past goed binnen onze informele cultuur!

En verder heb je:
 • een afgeronde hbo bachelor opleiding, bij voorkeur in een marketing richting;
 • 2 tot 4 jaar werkervaring in marketing gerelateerde functie, bij voorkeur ervaring met marketing automation en lead scoring;
 • ervaring met een crm systeem;
 • ervaring met Salesforce en Hubspot is een pre.

Ben jij de online marketing specialist die we zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Wouter Besuijen ( [stuur een e-mail]).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Group