STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij de Cornelissen Groep Delfgauw

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur volg je via Cornelissen middels het traject van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Heb jij je cv en leuke motivatie toegevoegd bij je sollicitatie, dan nemen wij (STL) deze in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar de Cornelissen Groep. Daarna volgt er een eerste gesprek met de opleidingscoördinator en/of teamleider. Om een goed beeld te krijgen ga je na een positief gesprek maar liefst twee dagen mee met een mentorchauffeur. Zijn jullie allebei nog steeds positief, dan word je aangemeld voor een testdag bij STL. Bij een positieve testuitslag start je met de opleiding C en CE. Heb je je rijbewijs behaald, dan start je bij Cornelissen Transport. Wanneer jij het C-rijbewijs hebt behaald, kan je op sommige standplaatsen al starten op de bakwagen. Je zal van tevoren op twee daagse introductie komen bij onze eigen Cornelissen Academy, daarna zal je ingewerkt worden door een mentorchauffeur. Heb je het vertrouwen dat je alleen kan? Dan ga je zelfstandig aan de slag!

Op het moment dat je ook het CE - rijbewijs hebt behaald, ga je doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van mentorchauffeur.

Wat neem je mee?
  • Rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibiliteit;
  • Woont in de omgeving van Delfgauw.

Waar ga je werken?

Cornelissen Groep biedt slimme en duurzame oplossingen op het gebied van vooruitstrevende logistiek. Al meer dan 90 jaar houden zij zich bezig met transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen in zowel de retail als farmaceutische industrie. Iedere dag verleggen ze de grenzen, letterlijk en figuurlijk. Ze staan voor innovatie en zijn continu bezig om de logistieke oplossingen voor de klanten nóg beter en nóg duurzamer te maken.

Wat krijg je?
  • Constante begeleiding;
  • Een baangarantie na het behalen van je groot rijbewijs;
  • Je komt te werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze werkgever;
  • Er heerst een prettige werksfeer;
  • Moderne werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL