Safety Group

HR medewerker Trigion Traffic Support

Details van de functie

Logo Ben jij gek op dynamiek en afwisseling? Sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk? Ben je behulpzaam en klantvriendelijk? Dan ben je misschien wel de ideale HR medewerker vo

Functieomschrijving

Als HR medewerker ben je de administratieve en operationele ondersteuning van de HR adviseur bij HR onderwerpen en informatievoorziening. Je bent het aanspreekpunt voor onze operationele medewerkers over alle HR gerelateerde zaken.

Waar houd jij je als HR medewerker voornamelijk mee bezig?

Je bent met je collega?s op de afdeling verantwoordelijk voor het totaalproces aan administratieve HR-werkzaamheden (instroom, doorstroom en uitstroom) ter ondersteuning van het lijnmanagement. Tevens zorg je dat zij op de hoogte zijn van alle relevante informatie, met als doel een ultieme klantrelatie te creŽren.

Je zorgt daarnaast voor de bewaking en voortgang van administratieve HR processen en het verstrekken van informatie aan de HR adviseur waarbij je een complete personeelsadministratie voert. Je werkt in een team van HR adviseurs en HR medewerkers van de werkmaatschappijen van Trigion Safety Group en rapporteert hierbij aan de HR manager van de organisatie.

Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support leidt verkeer in goede banen. Voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid. Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Infra voor de verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Events voor de ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van bezoekers en OV voor de doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion Traffic Support is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion Traffic Support zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega?s. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract;
 • Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;
 • Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;
 • Exclusieve personeelskorting op uitjes;
 • Een jaarlijks spetterend kerstfeest.

Wie je bent

We vragen het volgende van jou:

 • Afgeronde HBO-opleiding richting P&O/HRM;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent overtuigend, pro-actief, vasthoudend en oplossingsgericht;
 • Je hebt een energieke, no-nonsense mentaliteit;
 • Je bent dienstverlenend en staat tegelijkertijd stevig in jouw schoenen;
 • Je bezit over een grote mate van zelfstandigheid;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Woonachtig in Zwolle of directe omgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group