STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Heisterkamp Transport B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Heisterkamp Transport B.V.. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Heisterkamp Transport B.V. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig internationaal chauffeur.

Wat neem je mee?
 • Je hebt een rijbewijs B;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
 • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
 • Fysiek fit en stressbestendig;
 • Woonachtig in de buurt van Oldenzaal, bij voorkeur in de achterhoek (maximaal 25 km);
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Oldenzaal te kunnen komen.

Waar ga je werken?

Transport is continu in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Heisterkamp is dat ook. We bieden de transportsector een uniek totaalconcept. Gestoeld op ruim honderd jaar ervaring, maar boven alles gericht op de toekomst. Met bijna 1.500 toegewijde specialisten werken we vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Letland en RoemeniŽ 24/7 aan vervoersoplossingen. We beschikken over een vloot van zo'n 5.000 trailers en ruim 900 trucks, alle voorzien van de modernste communicatievolgsystemen. De digitale snelweg is immers net zo belangrijk als die van asfalt. Onze service-afdeling biedt de hoogste kwaliteit tegen de beste tarieven. Onze Trucking-divisie rijdt voor de top van de internationale logistiek; transportbedrijven huren of leasen bij ons hun equipment, met of zonder chauffeurs, en maken graag gebruik van onze full service-mogelijkheden. Transporteurs die hun truck- of trailervloot willen afstoten, vinden in ons een betrouwbare aankooppartner. Bedrijven die op zoek zijn naar gebruikt equipment weten bij ons precies waar ze aan toe zijn. Dat alles maakt wie we zijn: Heisterkamp. Moving forward since 1919.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract in loondienst bij Heisterkamp Transport, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
 • SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL