STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Steenbergen. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag op een busje met je B rijbewijs.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Melis Logistics. Je gaat te werk als chauffeur CE voor de Lidl. De werktijden zijn variŽrend, zo kan het zijn dat je vroeg begint en laat klaar bent, maar het kan ook zijn dat je vroeg begint en vroeg klaar bent. De verantwoordelijkheid voor het tijdig en volledig bevoorraden van onze klanten ligt bij jou. Dit doe je dagelijks door met passie de vrachtwagen in te stappen om vervolgens de hoogst haalbare kwaliteit bij de klant te kunnen leveren. De goederen in de vrachtwagen staan veelal op pallets, deze pallets los je met een elektrische pompwagen.

Wat neem je mee?
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je wilt minimaal 3 jaar werkzaam blijven bij Melis Logistics;
 • Een eigen bijdrage voor het behalen van jouw rijbewijs;
 • Je bent klantgericht, jij weet namelijk dat jij als logistiek professional het verschil in de dienstverlening kunt maken.

Waar ga je werken?

Melis Logistics is hard groeiend bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan en een representatieve uitstraling hebben. Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Een echt familiebedrijf, waarbij het creŽren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan. Melis Logistics wil er alles aan doen om een jarenlange vriendschap met klanten op te bouwen. Dat kan alleen met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Bij Melis hechten we veel waarde aan collegialiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Wat krijg je?
 • Een luisterend oor voor jouw mening! Jij als aankomend logistiek professional hebt ideeŽn over wat er nodig is om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • Vriendelijke en geduldige instructeurs;
 • Na het behalen van het rijbewijs heb je een baangarantie;
 • Na het behalen van het rijbewijs goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer;
 • Werken bij een familie bedrijf met een informele en open werksfeer;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden en veel ruimte om je te ontwikkelen;
 • Een modern wagenpark waar rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • Elke dag gratis vers fruit;
 • Onvergetelijke personeelsfeesten;
 • Elke vrijdag een broodje of snack bij onze eigen foodtruck.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL