City 360

Toezichthouder afvalstoffenverordening Amsterdam

Details van de functie

Logo Heb jij een opgeruimd karakter en ben je een aanpakker? Dan ben je hier op je plek als toezichthouder afvalstoffenverordening in Amsterdam!

Functieomschrijving

Heb jij altijd al interesse gehad in de handhaving en ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of volg jij op dit moment de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid (HTV) en wil je graag jouw kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid binnen de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als toezichthouder afval misschien wel iets voor jou. Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten.

Wat ga je doen als Toezichthouder?

Als parttime of fulltime toezichthouder ben je het visitekaartje van de gemeente Amsterdam. Jij bewaart de rust, bewaakt de leefbaarheid en geeft bewoners en gasten een veilig gevoel. Je hebt een scherp oog voor detail, of het nu gaat om het controleren van door burgers aangeboden afval of het houden van toezicht op naleving beleid volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Je signaleert en rapporteert overtredingen en geeft informatie door aan bevoegden. Waar nodig treed jij waarschuwend op. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid in de openbare ruimte, Als toezichthouder zorg je ervoor dat de burger zich aan regels houdt m.b.t. het aanbieden van afval. Je gaat hierbij op meldingen af en legt je vastgestelde route af met je collega. Bij verkeerd aangeboden afval ga je opzoek naar bewijslast en documenteer je die. Tevens draag je zorg dat de locatie netjes wordt achtergelaten of dat er een melding wordt verzonden met een duidelijke rapportage.

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je altijd in koppels werkzaam bent, zo houd je elkaar scherp en vul je elkaar aan.

Wil je graag doorgroeien binnen de toezicht en handhaving? Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot boa aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als toezichthouder.

Je werktijden zijn van 07.30 tot 16.00 uur of van 13.00 tot 22.00 uur. Het is mogelijk om minimaal 24 uur te werken tot maximaal 36 uur.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Amsterdam. Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:
  • Een leuke en afwisselende baan met mooie doorgroeimogelijkheden;
  • Een contract voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een bruto uursalaris van 12,73 euro (inclusief onregelmatigheidstoeslag) met daarbij nog aantrekkelijke aanvullende toeslagen zoals vakantie, doorbetaalde reistijd, doorbetaalde pauze, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar,;
  • Een eensgezind en gezellig team van collega?s;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

Als toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
  • Je beschikt over een vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent beschikbaar voor diensten van 07.30 tot 16.00 uur en/of 13.00 tot 22.00 uur;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

?Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature toezichthouder afval door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360