Safety Group

Manager Projecten City 360

Details van de functie

Logo Houd jij je graag bezig met de commerciŽle kansen? Vind je het leuk om nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt te signaleren?

Functieomschrijving

Denk je bij ?accountmanagement? niet aan een saaie kantoorbaan waar je achteroverleunt in een bureaustoel en wacht op het volgende telefoontje, maar aan lekker onderweg zijn ? natuurlijk in een mooie leaseauto ? en het actief benaderen van jouw klanten om ervoor te zorgen dat ze nergens omkijken naar hebben? Dan ben je misschien wel de ideale manager projecten voor ons bedrijfsonderdeel Trigion City 360.

Als manager projecten ben je verantwoordelijk voor Šlle projecten binnen Trigion City 360. Je geeft vanuit het organisatiebeleid invulling aan de financiŽle, sociale en commerciŽle ondernemingsdoelstellingen op korte en lange termijn.

Waar houd jij je als Manager Projecten voornamelijk mee bezig?

Je richt je op het neerzetten van een efficiŽnte en marktgerichte organisatie met een gezond rendement. Ook draag je zorg voor het behouden en verder uitbouwen van de A-merk status, met als doel de totale marktpositie te verbeteren.

Als Manager Projecten geef je leiding aan de projectmanagers. Je geeft inspirerend en resultaatgericht leiding op een wijze waarbij de organisatiedoelen gehaald worden, de medewerkers gemotiveerd zijn en het juiste niveau hebben voor nu en in de toekomst.

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant

Wat je krijgt

Wat we je aanbieden

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collegaīs. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:
 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract
 • Bruto uurloon tussen de ? 20,02 en ? 28,57, afhankelijk van jouw ervaring
 • 13x per jaar salaris
 • Een bedrijfsvoertuig die je privť kan rijden en een OV-businesscard
 • Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen
 • Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld
 • Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen
 • Exclusieve personeelskorting op uitjes
 • Leuke personeelsfeesten

Wie je bent

Functie-eisen

We vragen het volgende van jou:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent commercieel sterk
 • Probleemoplossend vermogen
 • Woonachtig in de omgeving Zwolle

Word jij onze nieuwe manager projecten?

Hebben we jou weten te enthousiasmeren voor een nieuwe uitdaging als manager projecten? Aarzel dan niet en solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen! Heb je toch nog (inhoudelijke) vragen? Neem dan gerust contact op met Liesbeth Bakker of Simran Chadha, door een e-mail te sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group