City 360

Vakantiewerk Fiscaal Parkeercontroleur

Details van de functie

Logo Controleur Parkeerbelasting

Functieomschrijving

Je bent een liefhebber van de wet- en regelgeving en wilt parttime aan de slag als fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega?s. In deze mooie functie binnen de gemeente Amsterdam krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creŽren naar de functie van Buitengewoon Opsporingsambtenaar!

Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint?

...In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je in/op het voor jou bestemde voertuig stapt! De diensten zijn zeer afwisselend. Zo draai je een dag(deel) een solo scooterdienst waarbij je meldingen vanuit de regiekamer opvolgt en houd je je op een ander dag(deel) bezig met het plaatsen en verwijderen van wielklemmen. Naarmate je langer in dienst bent en de werkzaamheden goed gaan mag je, naast inzet op andere diensten, zelfstandig controlerondes rijden op de scanauto en zal je met regelmaat ingepland worden voor nachtdiensten van 23:30 tot 4:15. Aangezien je de hele dag lekker in de buitenlucht werkt, ben je weerbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui. Als parttime fiscaal parkeercontroleur ben je natuurlijk alert op jouw directe omgeving. Aangezien je in een herkenbaar uniform gekleed gaat, zal je ook inwoners en toeristen moeten informeren en verwijzen. Als parkeercontroleur ken jij Amsterdam namelijk op je duimpje! Daarnaast kan er tijdens incidenten of calamiteiten ook beroep op je worden gedaan en zal je vanuit je functie juist moeten handelen.

Wil je graag doorgroeien binnen de toezicht en handhaving? Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de opleiding tot boa! Gedurende de opleiding kan je blijven werken als fiscaal parkeercontroleur.

Over Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij Trigion City 360, werk je direct samen met je collega?s in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. Trigion City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Denk jij dat jij geschikt bent voor deze functie? Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze uitdagende functie! Studenten nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren. Tevens is de werklocatie goed te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Almere en Rotterdam.

Wat je krijgt

 • Een contract tot 31-12-2023 met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris met aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
 • Een uitgebreide opleiding en inwerkperiode tot fiscaal parkeercontroleur;
 • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar middels een betaalde opleiding via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
 • De mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid in te plannen (met een minimale beschikbaarheid van 20 uur);
 • Een eensgezind en gezellig team van collega?s;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt minimaal over 1 jaar rijervaring, zowel auto- als scooterervaring;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt affiniteit met de wet en regelgeving;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor de avond, nacht- en weekenddiensten.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Bijbaan student fiscaal parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360