Schuurman Groep

Commercieel Medewerker Binnendienst Rotterdam

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
22 mei 2023
15 september 2023

Details van de functie

Logo Je functie:
Je weet een goede band op te bouwen met je klanten en werkt naar hartenlust offertes uit. Jouw klanten, dat zijn de installateurs en elektriciens uit de omgeving. Door jouw kennis van elektrotechniek, weet je wat ze nodig hebben, maar durft ook “nee” te verkopen en een passend alternatief te bieden. Samen met “Team Rotterdam” gaan jullie ervoor om de verkoopdoelstellingen te behalen.

Wie ben je?
Je hebt productkennis van de elektrotechnische materialen die wij in ons assortiment voeren. Dit heb je verkregen door een elektrotechnische opleiding, óf in de praktijk opgedaan. Bijvoorbeeld doordat je bij een installateur gewerkt hebt. Omdat het een klein team betreft, is goed kunnen samenwerken heel belangrijk. Daarnaast ga je op een prettige manier met klanten en leveranciers om. Een commerciële basis is een dikke pre.

Wat mag je van ons verwachten?
Een prettige werksfeer, 140 fijne collega's en betrokken management dat vertrouwt op jouw expertise. Voor de arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO voor de Elektrotechnische Groothandel. Je begint doorgaans met een jaarcontract - en als we blij met elkaar zijn - dan zetten we dit om naar een vast contract. We hebben een leuke regeling voor personeelsaankopen en je krijgt toegang tot een online-learning platform.

Over ons:
Schuurman is als familiebedrijf al 98 jaar een begrip in Alkmaar. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar, hebben wij ook vestigingen in Apeldoorn, Breda, Drachten, Enschede, Helmond, Roermond en Rotterdam. Wij zijn er zeer trots op dat wij als winnaar zijn verkozen van de NHN Business awards 2020 in de categorie familiebedrijven.
We zijn bekend als Elektrotechnische Groothandel met landelijke dekking. Daarnaast zijn we ook actief als keukenbedrijf, groothandel in consumentengoederen, en leveren we een bijdrage aan een duurzame wereld met ons innovatieve bedrijf op het gebied van energie-opwekking en uiterst milieuvriendelijke energie-opslagsystemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Mvr. Heinsius
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Schuurman Groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.