Incluzio Rheden

Dorpscoach Jeugd en Jongeren

 • Vacature
 • Gelderland
Rheden
29 mei 2023

Details van de functie

Logo Jij wordt dé contactpersoon voor deze doelgroep. Jij gaat outreachend aan de slag en weet jongeren in veilige- en kwetsbare posities positief te bereiken.

Functieomschrijving

Bij Incluzio Rheden zoeken wij een Dorpscoach Jeugd en Jongeren. Jij wordt dé contactpersoon voor deze doelgroep. Jij gaat outreachend aan de slag en weet jongeren in veilige- en kwetsbare posities positief te bereiken. Je kent de wijk, de jongeren en organiseert onder andere activiteiten en themabijeenkomsten.

Wie zijn wij??

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van iedere buurt een nog sterkere buurt. In onze visie staan zelfregie en minder afhankelijkheid van professionals, meer steun vanuit de gemeenschap en netwerken centraal. Wij zien de kracht van inwoners en stimuleren hen om hun talenten verder te ontwikkelen. Onze aanpak is vraaggericht, innovatief en laagdrempelig voor elke inwoner en is gebaseerd op de WIE focus, gericht op Wederkerigheid, het Informele netwerk van de inwoner/ klant en het versterken van de Eigen kracht!

?Wat ga je doen?

Als dorpsteam versterken wij de sociale basis in de Gemeenten Rheden en Rozendaal. Als dorpscoach Jeugd ben jij er voor onze jongere doelgroep van 0 t/m 18 jaar. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties ga je op zoek naar de specifieke vragen gericht op en vanuit de jeugd in het dorp. Hiermee geef je samen met de doelgroep vorm aan het aanbod in de gemeenten. Dit doe je altijd vanuit de denkwereld van jouw doelgroep. Je faciliteert de jeugd, inwoners en vrijwilligers bij het zelfstandig organiseren van collectieve initiatieven. Je zet projecten op en voert deze uit zoals bijvoorbeeld het project Maatschappelijke Diensttijd (MDT), waarbij we jongeren leren om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Je bent daarnaast sparring-partner voor inwoners, ketenpartners en de collega?s uit jouw team en vindt het geen probleem om ook buiten kantoortijden te werken.

Wat je krijgt

We bieden jou een afwisselende baan in een van de dorpsteams (Rheden, Dieren of Velp) en het dorp overstijgende team dorpscoaches jeugd. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid.

 • Beloning conform cao Social Work schaal 8 (minimaal ? 2.867,- en maximaal ? 4.086,- bruto)
 • Contract voor 24-36 uur;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar;
 • Een Individueel Keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Een mobiele telefoon en laptop voor het werk.

Wie je bent

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
 • In het bezit van een SKJ-registratie of je bent bereid om deze te halen.
 • Werkervaring met jeugd is een pré;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week en de bereidheid om buiten kantoortijden te werken;
 • Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Rheden en Rozendaal is een pré;
 • Energie, ondernemende attitude en doorzettingsvermogen;
 • Beschikbaarheid vanaf de 2e helft van 2023.

?Solliciteren?

Ben je enthousiast over de vacature solliciteer dan direct! Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Rheden