Gom

Schoonmaak medewerker dagcentrum in Hardenberg

Details van de functie

Logo Wil jij je inzetten voor een schone werk en leefomgeving voor cliŽnten en medewerkers? Dan is Gom op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaak collega voor een zorglocatie in Hardenberg. Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen. Jij zorgt voor een schone leef en werk omgeving voor alle cliŽnten die gebruik maken van het dagcentrum en de collega's die hier werkzaam zijn.

Op dit moment hebben we onderstaande dienst open staan voor 10 uur in de week:
  • Maandag t/m vrijdag van 16:00-18:00 uur

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een goed salaris! Als schoonmaker verdien je bij ons een bruto uurloon vanaf ?12,15 tot ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef; tijdens deze periode krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt en of er sprake is van wederzijdse klik.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; dit zorgt voor extra financiŽle ruimte waardoor jij meer kunt genieten van het leven.
  • Een extra vrije dag op je verjaardag; wie wil er nou niet jarig zijn tijdens werktijd?
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen! We stimuleren graag de groei van onze medewerkers.

Wie je bent

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij het volgende:
  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt;

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Hardenberg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom