Breijer

Werkvoorbereider ? Rijksvastgoedbedrijf

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Beheer & Onderhoud in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Rotterdam versterken?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland.
Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We zijn voor onze vestiging in Rotterdam voor de afdeling Breijer Contractonderhoud op zoek naar een Werkvoorbereider om ons team te komen versterken dat zich richt op onze opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf (RVB).

Als Werkvoorbereider bij Breijer Contractonderhoud ben je onderdeel van een integraal team (bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig) en je werkt gezamenlijk aan n of meerdere projecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de werktuigbouwkundige installaties die de warmte, ventilatie, airconditioning (HVAC) en de gas water loodgieterswerkzaamheden (GAWALO) regelen.

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en administratieve ondersteuning van de projectleider. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van begrotingen, verstrekken van opdrachten, de technische- en financile beoordeling van offertes en werkbonnen, het verzamelen, controleren en vergelijken van tekeningen en specificaties, assistentie en begeleiding bij complexe storingen en de bewaking contractuele afspraken. Je bent een aanspreekpunt voor onderaannemers en bewaakt mede de kwaliteit op de projecten. Tot slot heb je een interne- en externe adviserende rol en fungeer je als vraagbaak voor collega?s en opdrachtgever.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht en daar mag wat tegenover staan.
Ons aanbod:
  • een bruto maandsalaris van ? 3.800,- tot ? 4.700,- afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • een auto, tablet en smartphone;
  • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • een onkostenvergoeding van ? 63,- per maand;
  • een goede pensioenregeling;
  • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren.

Wie je bent

De Werkvoorbereider die we zoeken is communicatief vaardig en service- en klantgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd, procesmatig sterk en oplossingsgericht. Jouw technische kennis over gebouw-gebonden installaties (zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig) is zeer welkom.
Verder:
  • beschik je over een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek of je werkt minimaal op MBO-niveau aangevuld met enkele jaren relevante ervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs B, de auto krijg je van ons.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Arjon Aalbers bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer