Gom

Parttime schoonmaak medewerker Bouwcentrum Logus in Ritthem

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis in de ochtenden? Woon je in de omgeving van Ritthem, Zeeland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Delft, Zuid-Holland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij het Bouwcenter Logus. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de de kantoren van de medewerkers en de showroom van de keukens en badkamers. Het pand ligt naast de snelweg naar Vlissingen en is daarom met de auto goed bereikbaar. Je werkt op locatie altijd in teamverband.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag in de ochtenden:
  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 06:30 tot 08:30. Dit is een werkweek van 8 uur per week;
  • Maandag, dinsdag en vrijdag van 06:30 tot 08:30. Woensdag van 06:30 tot 10:30. Op donderdag van 06:30 tot 10:00. Dit is een werkweek van 15.5 uur per week.

Deze uren zijn te combineren met elkaar en wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Een goed salaris! Als schoonmaker verdien je bij ons een bruto uurloon vanaf ?12,15 tot ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef; tijdens deze periode krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt en of er sprake is van wederzijdse klik.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; dit zorgt voor extra financiŽle ruimte waardoor jij meer kunt genieten van het leven.
  • Een extra vrije dag op je verjaardag; wie wil er nou niet jarig zijn tijdens werktijd?
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen! We stimuleren graag de groei van onze medewerkers.

Wie je bent

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij het volgende:
  • Je bent woonachtig in de omgeving Vlissingen of Ritthem;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt;

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Ritthem? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom