Gom

Fulltime glazenwasser in de omgeving Den Haag

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland en wil jij aan de slag als glazenwasser? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Heb jij sterke armen, ben je niet bang voor hoogtes en houd je ervan om buiten aan het werk te zijn op verschillende locaties? Dan ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Den Haag!

Bij deze functie is geen dag hetzelfde. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn tussen 07:00 en 17:00 uur. Samen met jouw collega rijden jullie met een bedrijfswagen naar verschillende objecten in de omgeving van Den Haag. Hier zorg je ervoor dat de objecten er vanaf de buitenkant weer als nieuw uit zien. Je reinigt de gevels en laat de ramen weer stralen. Wanneer jouw werkdag erop zit zorg je dat de gebruikte materialen zijn opgeruimd, zodat je de volgende dag gelijk weer aan de slag kunt. Om je collega's en jezelf niet in gevaar te brengen, ben je op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften. Heb je deze kennis nog niet? Wij leren het je graag!

Dit is een fulltime contract van 38 uur per week.

Ben jij net zo enthousiast over deze veelzijdige functie als wij? Solliciteer dan snel. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wat je krijgt

Werken als glazenwasser bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • een bedrijfswagen;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom:
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, flexibel, gastvrij en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als glazenwasser heb/ben jij ;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit als glazenwasser;
  • in het bezit een rijbewijs B;
  • niet bang voor hoogtes.

Ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Den Haag? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom