Breijer

Servicemonteur Koeltechniek - Breijer regio Amsterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Amsterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale, technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We zijn voor onze business unit Breijer Contractonderhoud Landelijke Contracten op zoek naar een Servicemonteur Koeltechniek voor de regio Amsterdam.

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor preventieve- en planmatige onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen van onze klanten, zoals KPN, ProRail, NS, Fedex, Vodafone en PostNL. Nieuwe installaties stel je in werking en je voert inspecties uit aan bestaande installaties. Storingen analyseer je, los je op en je denkt graag mee over structurele en duurzame verbeteringen.

Verder:

 • plan je je eigen werkzaamheden in, op basis van de verstrekte opdrachten;
 • ga je na of een installatie nog aanvullend preventief onderhoud nodig heeft;
 • draai je mee in storingsdiensten;
 • houd je jouw technische vakkennis op peil;
 • bestel je zelf de materialen die je nodig hebt.

Breijer voorziet jou van de beste gereedschappen en materialen zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren. Wij weten hoe belangrijk het is dat je de weg op gaat met een bus waar alle materialen overzichtelijk, opgeruimd en veilig zijn opgeborgen. Daarom is het bij ons gebruikelijk dat Servicemonteurs nauw betrokken zijn bij de inrichting van de eigen bus. Het is een zelfstandige, afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische omgeving.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.

Ons aanbod:

 • een bruto maandsalaris van EUR 3.500,- tot EUR 4.250,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • auto, laptop, smartphone en werkkleding van de zaak plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • een goede pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ATV-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • een leuke, afwisselende baan met uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren;
 • een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Je neemt initiatief en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op niveau 3 of je werkt op MBO-niveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol. Tot slot beschik je over een rijbewijs B en een VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Jan Huisbrink, bereikbaar [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer