Food&i

Zelfstandig Werkend Kok bij Dark Kitchen in Amsterdam

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
28 september 2023

Details van de functie

Logo Werken als Zelfstandig Werkend Kok in onze productiekeuken in Amsterdam!

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Food&i zoekt een fulltime lunchkok productiekeuken voor haar locatie in Amsterdam!

Food&i maakt en verkoopt 100% natuurlijk eten en drinken. Met de focus op sandwiches. Dat doen we via eigen winkels en intern bij bedrijven. Elke dag streven wij naar het maken van ''The best sandwich in town''. Het ultieme doel is om zoiets gewoons als een boterham met beleg te verheffen tot olympisch smaak niveau. Voor minder doen we het niet. Onze natuurlijke hoogstandjes zijn trouwens huisgemaakt, volgens eigen recept en worden elke dag vers bereid.

Wat doet een Lunchkok Productiekeuken eigenlijk? Goeie vraag!

The best sandwich in town klaarmaken, maar ook creatieve salades voor in de saladebar en lunchpakketten op maat behoren tot de werkzaamheden. Dat klinkt logisch toch? Klopt, maar we verwachten wel dat alle bestellingen in een razend tempo worden klaargemaakt, zonder fouten en volgens de hoge kwaliteitseisen die wij daaraan stellen. Het is daarom belangrijk dat je scherp en gemotiveerd bent en oog hebt voor detail. Je wordt niet zenuwachtig van onverwachte drukte en last minute veranderingen en je houdt altijd het overzicht.

Wat je krijgt

In onze productiekeuken komt de functie vrij van lunchkok. Het gaat om een fulltime functie, minder uren zijn in overleg mogelijk. Je zult meedraaien op de werkvloer, zowel met de mise en place als met het bereiden van de bestellingen voor die dag. De gangbare werktijden zijn van 05:00 uur tot 13:00 uur maar het kan ook voorkomen dat je een keer wat eerder of wat later klaar bent, afhankelijk van de drukte die dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. We bieden een horeca cao conform salaris, maar nog veel belangrijker: vrijheid & diversiteit in je werkzaamheden. Ook bieden we je het werken in een informeel en gezellig team binnen een snelgroeiende, vernieuwende organisatie!

Wie je bent

  • Alles wat we maken is 100% natuurlijk. En dat ben jij ook. Gewoon jezelf zijn. We streven elke dag naar het maken van de beste sandwich ooit. En jij helpt daaraan mee, zodat onze klanten likkebaardend uitkijken naar die volgende sandwich.
  • Bij New Fork werken alleen maar bazen. Jij bent namelijk de baas over de dingen die je moet doen. Dus zorg je ervoor dat ze gedaan worden. Dat is de verantwoordelijkheid die hoort bij een baas.
  • Nieuwe dingen leren is leuk, dat vinden wij ook! Anders hadden we wel Old Fork geheten. Blijf dus nieuwsgierig en verwonder je elke dag weer.
  • Wees aardig tegen iedereen. Tegen gasten, collega's en vooral ook tegen jezelf.
  • Voel de energie. Het is iedere dag weer anders en verrassend. Krijg energie van je werk en geef energie door middel van het lekkere eten dat jij maakt!
  • Rijbewijs is een pré om te hebben. Het is wel zo collegiaal om in te kunnen springen voor de chauffeurs, wanneer nodig.
  • Specifieke diploma's zijn niet nodig, maar ervaring in een productiekeuken is een groot voordeel. Goed kunnen karaoke 'en trouwens ook.

Herken jij jezelf in de punten hierboven en kan jij daarnaast uitstekend overweg met een koksmes, je bent op de hoogte van alle gestelde HACCP normen, je vindt het geen probleem om vroeg te beginnen en bent enthousiast om bij ons de armen uit de mouwen te steken?

Reageer via de sollicitatieknop!

Vragen? Neem contact op met onze recruiter Jonette Jones via [stuur een e-mail].

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn namelijk ontzettend benieuwd naar jou. Na en positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstige leidinggevende. Daarna heten we je bij Food&I graag welkom!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i