City 360

BOA in opleiding - werken als toezichthouder omgeving Den Haag

Details van de functie

Logo Betaalde opleiding tot BOA met baangarantie!

Functieomschrijving

Ben je beveiliger of in een andere functie actief in de beveiliging en klaar voor de volgende stap in jouw carrière, wil je een eerste stap zetten richting een carrière bij de politie of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de opleiding tot fulltime boa misschien wel wat jij zoekt.

Als boa in opleiding stomen we jou in 10 weken klaar voor dit mooie vak. We bieden je een gratis opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief tweede sollicitatiegesprek) per direct aan de slag kunt bij een gemeente in de regio Zuid Holland. Wil je meer weten over wat je te wachten staat tijdens deze betaalde opleiding? Lees hier het artikel.

De boa opleiding

Tijdens de opleiding tot boa doe je kennis op over wet- en regelgeving en hoe je mensen aanspreekt die je daarna als handhaver in een gemeente toepast. De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen, en proeftoetsen. De opleiding tot BOA bestaat uit 13 lesdagen en 3 examendagen, verspreid over 10 weken met 2 lesdagen per week:
 • Wettelijk kader (6 dagen);
 • Gespreks- en benaderingstechnieken (4 dagen);
 • Regeling toetsing geweldsbeheersing (3 dagen).

De cursusdagen en lesmateriaal worden voor jou betaald. Houd er rekening mee dat je, naast je vaste lesdagen, gemiddeld 2 à 3 dagen per week aan zelfstudie besteedt. Je kunt naast je betaalde lesdagen en de dagen die je aan zelfstudie besteedt dus 2 à 3 dagen per week werken.

Voor en tijdens je opleiding kun je gevraagd worden om als toezichthouder of fiscaal parkeercontroleur te werken. Hierdoor doe je ervaring op die je voorbereidt op je werk als handhaver.

Je kunt bijvoorbeeld gevraagd worden om het parkeerbeleid van een gemeente te handhaven of toezicht te houden op naleving van het correct aanbieden van afval. Je werkt hierbij nauw samen met handhavers.

Wat ga je doen als fulltime boa?

Als fulltime boa, ook wel buitengewoon opsporingsambtenaar genoemd, houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving in de omgeving van een gemeente. Omdat jij als integrale handhaver optreedt, is voor jou geen dag hetzelfde. Bij overlast gebruik je jouw bevoegdheden om het probleem aan te pakken. Je staat sterk in je schoenen en kunt met jouw communicatieve vaardigheden burgers op de juiste manier (en natuurlijk met een glimlach) te woord staan. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden, maar staat ook klaar voor mensen die vragen of klachten hebben.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Na het afronden van de betaalde opleiding, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving in één van de gemeentes binnen de provincie Zuid - Holland. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een bonus van maar liefst EUR250,- wanneer je de opleiding in één keer haalt!;
 • Een bruto maandsalaris van EUR2.192,40 op basis van 36 uur en exclusief onregelmatigheidsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigon City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van EUR200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst EUR1.250,- netto!

Wie je bent

Als fulltime boa moet je aan een aantal eisen voldoen:
 • Je beschikt over een MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met de wet- en regelgeving;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor avond, nacht- en weekenddiensten.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure, tevens kunnen wij jou vragen om een assesment af te leggen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa in opleiding door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Hilja Postma, , recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360