Breijer

Werkvoorbereider E bij Breijer Projecten

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Rotterdam
25 september 2023

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij Breijer Projecten in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Breijer Projecten is momenteel op zoek naar een enthousiaste collega Werkvoorbereider Elektrotechniek. Je komt te werken in een hecht team dat met elkaar prachtige successen behaalt en viert, waarbij je gezamenlijk aan meerdere projecten werkt. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, gericht op de elektrotechnische installaties.

Verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor (een deeltaak in) het ontwerpen, berekenen en (laten) tekenen van elektrotechnische installaties volgens geldende normen en overeengekomen specificaties met de opdrachtgever. Je coördineert de ontwerpen van externe partijen.

Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden om een soepele uitvoering mogelijk te maken en ondersteunt de projectleider administratief. Dit omvat onder andere het uittrekken van hoeveelheden, het bestellen van materialen, het aanvragen van offertes, het opstellen van offertevergelijkingen, het maken van calculaties voor meer- en minderwerk, en het opstellen en bewaken van de planning. Daarnaast bezoek je het project indien nodig, en neem je deel aan werkvergaderingen en wekelijkse teambesprekingen.

Als werkvoorbereider elektrotechniek bij Breijer Projecten krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische organisatie met een sterke bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaarstaan. We bieden een uitdagende functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien. We kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen graag een gemotiveerde professional die ons team komt versterken.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer Projecten. Daar mag tegenover staan. Ons aanbod:
 • ?een bruto maandsalaris van EUR 3.000,- tot EUR 4.000,- afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw CAO;
 • een goede pensioenregeling;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • een auto, tablet, smartphone van de zaak;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren.

Wie je bent

De Werkvoorbereider Elektrotechniek die we zoeken is communicatief vaardig en service- en klantgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht. Je hebt een afgeronde MTS/Mbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek;.

 • Je hebt bij voorkeur 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt ook kennis en ervaring met elektrotechnische installaties;
 • Naast proactief ben je communicatief en commercieel vaardig, wat tot uiting komt in de contacten met onze opdrachtgevers;
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden;
 • Je bent een collegiale teamspeler met eigen inbreng;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Contact

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Piet Terlouw, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Neem dan contact op met Chavely Pancham, onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer