Breijer

Werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties ? Breijer Schijndel

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Schijndel
2 oktober 2023

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Schijndel versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale, technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Voor onze Business Unit Breijer Contractonderhoud, afdeling Kortlopende Projecten zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega Werkvoorbereider. Je komt te werken in ons kleine en hechte team in Schijndel, waarbij je gezamenlijk aan meerdere uitdagende projecten werkt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, met name gericht op de werktuigbouwkundige installaties. Je bent (deels) verantwoordelijk voor het (laten) ontwerpen, berekenen en (laten) tekenen van werktuigbouwkundige installaties volgens geldende normen en overeengekomen specificaties met onze opdrachtgevers. Je coördineert de ontwerpen van externe partijen.

Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden om een soepele uitvoering van de projecten mogelijk te maken en ondersteunt de projectleider op administratief vlak. Dit omvat onder andere het uittrekken van hoeveelheden, het bestellen van materialen, het aanvragen van offertes, het opstellen van offertevergelijkingen, het maken van calculaties voor meer- en minderwerk en het opstellen en bewaken van de planning. Daarnaast bezoek je het project en neem je deel aan werkvergaderingen en wekelijkse teambesprekingen.

In deze uitdagende rol krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische organisatie met een sociale bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaarstaan. We bieden een uitdagende rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien.

We kijken met enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.

Ons aanbod:
 • een bruto maandsalaris van EUR 3.500,- tot EUR 4.500,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • leaseauto, laptop en smartphone;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen;
 • een leuke, afwisselende baan met uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

De nieuwe collega die we zoeken is communicatief vaardig en service- en klantgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht. Verder beschik je over een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol. Tot slot ben je een collegiale teamspeler met oog voor kwaliteit en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer