Goflex Young Professionals BV

Leerling ga het maken! omscholing tot monteur installatietechniek!

Details van de functie

Logo Maak van je passie voor installatietechniek je beroep! Omscholing tot Installatiemonteur met Goflex Kickstart.

Leren door te doen!

  • Fulltime omscholingstraject van 1 jaar met zicht op vaste baan
  • Je krijgt een jaarcontract met een proeftijd van 2 maanden
  • Je ontvangt direct een salaris van ? 2.438 per maand (bruto)
  • Kilometervergoeding van ? 0,23 per km
  • 8% vakantietoeslag 33 verlofdagen
  • Direct pensioenopbouw cao metaal & techniek - PMT

Naar wie zijn wij op zoek?

Stap in de wereld van installatietechniek! Omscholing tot Installatiemonteur met Goflex Kickstart, geschikt voor iedereen.

Voorwaarden Goflex Kickstart
Wat heb je?
-Je hebt je startkwalificatie (diploma havo, vwo, mbo niveau 2 of hoger)
-Je hebt een B-rijbewijs en/of eigen vervoer
-Je hebt op dit moment een baan
-Je hebt minimaal 3 jaar fulltime werkervaring
-Je hebt geen ambities om voor jezelf te beginnen (geen zzp?er)

Weet jij genoeg?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als techneut? Neem de eerste stap met Goflex Kickstart en zet je carrière in de techniek in beweging. We helpen je een werkgever te vinden die goed bij jou past en waar je kunt groeien in je carrière. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Gratis omscholing tijdens werktijd Met ons omscholingstraject leer je gratis en in de praktijk het vak van monteur elektro of installatietechniek. Je gaat aan de slag op één van onze leerwerkplekken, waar je meewerkt met ervaren collega's en volgt trainingen om de benodigde kennis en vaardigheden op te doen. Het beste van alles is dat je tijdens je omscholingstraject gewoon een salaris ontvangt.

Training en leren in ons trainingscentrum Tijdens deze dagen (totaal 15 verspreid door het jaar) staat training en leren centraal. Je neemt op 1 van onze 9 trainingscentra deel aan cursussen en trainingssessies die specifiek gericht zijn op jouw vakgebied.

Evaluatie en voortgangsgesprekken Ook is er tijd voor evaluatie en voortgangsgesprekken. Je hebt de gelegenheid om met je werkplekbegeleiders en coach te praten over je ontwikkeling, eventuele uitdagingen en doelen voor de toekomst.

Vaste baan bij een passend bedrijf Na het succesvol afronden van je omscholingstraject wacht er een baan in de techniek op je. Zo heb je stabiliteit en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Meld je aan!

Over Goflex - Voor wie het wil maken!

Hoe zit een kickstart traject eruit, wat kun je verwachten? Werken op projecten Je gaat vanaf dag 1 geld verdienen en werken op verschillende projecten. Dit kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn in diverse omgevingen, zoals kantoren, ziekenhuizen, fabrieken of infrastructuurprojecten. Je werkt samen met ervaren collega's en leert de fijne kneepjes van het vak. Hierbij pas je de kennis toe die je opdoet tijdens je omscholing en krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Training en leren in ons trainingscentrum Tijdens deze dagen (totaal 15 verspreid door het jaar) staat training en leren centraal. Je neemt deel aan cursussen en trainingssessies die specifiek gericht zijn op de elektrotechniek of installatietechniek. Deze trainingen worden verzorgd door ervaren instructeurs en experts in het vakgebied. Je leert over onderwerpen zoals elektrische systemen, veiligheidsvoorschriften en het oplossen van technische problemen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je kennis toe te passen in de praktijk door te werken aan simulatieopdrachten en praktijkoefeningen.

Evaluatie en voortgangsgesprekken Ook is er tijd voor evaluatie en voortgangsgesprekken. Je hebt de gelegenheid om met je werkplekbegeleiders en coach te praten over je ontwikkeling, eventuele uitdagingen en doelen voor de toekomst. Dit helpt om je voortgang te bewaken en eventuele vragen of zorgen te bespreken. Daarnaast worden er feedbackmomenten ingepland om je te ondersteunen en te motiveren tijdens je omscholingstraject.

En daarna? Na het succesvol afronden van het omscholingstraject van 1 jaar, ga je aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur. Je zult verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur. Of het nu gaat om woningen, kantoren, fabrieken of infrastructuurprojecten, je gaat een essentiële rol spelen bij het waarborgen van veilige en efficiënte installaties.

Je kunt je daarna natuurlijk blijven ontwikkelen tot bijvoorbeeld technicus, installateur installaties, onderhoudsmonteur, fabricage-/ productietechnicus, service- en storingsmonteur, industrieel monteur, energieadviseur, werkvoorbereider, projectleider techniek, of iets heel anders. Kies de opleiding die jou aanspreekt en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen zullen we jouw carrière in de techniek vormgeven!

Wat jij gaat worden, dat bepaal jij!

Wat doe je als Goflexer zoal?

Leer installaties installeren, onderhouden en repareren als Installatiemonteur met onze gratis omscholing.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Goflex Young Professionals BV