Breijer

Servicemedewerker / Handyman Breijer regio Rotterdam

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Rotterdam
24 september 2023

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We zijn voor onze business unit Breijer Contractonderhoud Landelijke Contracten op zoek naar een Servicemedewerker / Handyman voor de regio Rotterdam.

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor preventieve- en planmatige werkzaamheden aan de gebouwen van onze klanten zoals KPN, NS, ProRail, Fedex, Vodafone en PostNL. Denk hierbij aan timmer-, schilder- en loodgieterswerk zoals tegelen, metselen, schilderen, timmeren, plaatsen van keukens, eenvoudige installatiewerkzaamheden en het hangen van deuren.

Jij bent de Servicemedewerker / Handyman voor de regio en fungeert als de zogenoemde ''vliegende keep'' die collega's en klanten uit de brand helpt door het werk tot in de puntjes af te leveren. Je wordt ondersteund door collega's van de afdelingen Werkvoorbereiding, Planning en uiteraard de Servicemonteurs en de Contractcoördinators. Het is een zeer zelfstandige, afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische omgeving.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer! Daar mag tegenover staan.
Ons aanbod:
 • een bruto maandsalaris van EUR 2.750,- tot EUR 3.250,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • leaseauto;
 • 27 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • een leuke, afwisselende baan met uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren;
 • een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op niveau 2 of je werkt op MBO-niveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol. Tot slot beschik je over een rijbewijs B en een VCA-diploma of je bent bereid deze te behalen.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Jan Huisbrink, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer