Gom

Fulltime glazenwasser in de omgeving Ede

Details van de functie

Logo Maak jij de ramen stralend schoon op iedere hoogte en vind je het leuk om op verschillende locaties te werken? Dan ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Ede, Gelderland.

Functieomschrijving

Binnen deze functie als glazenwasser in de regio Ede is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega rijden jullie met een bedrijfswagen naar verschillende klanten in de omgeving van Ede waar je onze klanten blij maakt met mooie schone gevels en glanzende ramen! Denk hierbij aan de gehele regio Gelderland en Utrecht zoals bijvoorbeeld Arnhem, Wageningen en Utrecht. Jij woont dan ook niet verder dan 10 kilometer van Ede af, zodat je je collega snel op kunt pikken. Je bent een echte specialist op dit gebied, weet precies wat nodig is binnen je vakgebied en je bent op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften.

De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn tussen 07:00 en 16:00 uur. Dit is een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als glazenwasser bij onze afdeling specialistische reiniging bij Gom (onderdeel van Facilicom) betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • een bedrijfswagen;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, een echte doener en niet bang voor hoogtes. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als glazenwasser en gevelreiniger beschik jij over:

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • enige ervaring als glazenwasser;
  • in het bezit een rijbewijs B.

Verder is het belangrijk dat je klantgericht bent en goed kan samenwerken. Omdat je directe collega in Ede woont, is het fijn dat jij ook in Ede woont of in de directe omgeving omdat je deze collega dagelijks ophaalt en thuisbrengt.

Ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Ede? Solliciteer snel via de sollicitatieknop. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom