Gom

Fulltime objectleider Rijkskantoor de Knoop in Utrecht

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime plek als leidinggevende? Ben jij een echte leider met affiniteit voor de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe fulltime job waar je als leidinggevende aan de slag gaat?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als objectleider bij het Rijkskantoor de Knoop in Utrecht. De locatie ligt pal naast het station Utrecht CS.
 • Het is een fulltime functie. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 15:00 en van 16:00 tot 20:00. Vanwege het schoonmaakrooster is flexibele inzet van jou op deze tijden ook gewenst.

Samen met jouw klantmanager ga jij de uitdaging aan om jullie team zo goed mogelijk te begeleiden, coachen en enthousiasmeren. Je komt te werken in een leuk team waarbij samenwerking een hoge prioriteit heeft. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals werkplanningen maken, uren boeken, zakelijke mails versturen en bijvoorbeeld een presentatie geven aan je team. Het is dus belangrijk dat je goed weet hoe Excel, Word en Outlook werken.

Jij zorgt ervoor dat de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen! Je voert evaluatiegesprekken en loopt DKS controles op de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent. De uitkomsten van deze DKS controles weet je op coachende wijze te delen met jouw personeel. Jij bent de spin in het web tussen Gom, de medewerkers en de klant.

Een belangrijk onderdeel van de schoonmaakwerkzaamheden zijn het vloerenonderhoud. Kennis en/of ervaring met vloeronderhoud, of bereid om hier opleidingen in te volgen, is daarom een pré. Indien nodig spring jij bij om het schoonmaakteam operationeel te ondersteunen met schoonmaak werkzaamheden.

Wil je meer weten over deze vacature of de mogelijkheden? Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als objectleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring tussen de EUR 14,58 en EUR16,64 per uur;
 • vakantiegeld;
 • een telefoon en iPad van de zaak;
 • een 4 wekelijkse betaling, dus 13 keer salaris uitkering per jaar;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen ;
 • persoonlijke trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb je ervaring met leidinggeven en wil je de gestelde doelen behalen met jouw team! Als objectleider heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • een prettige manier van communiceren. Jij weet de verbinding te maken tussen de leidinggevenden en de schoonmaak medewerkers;
 • ervaring met basis computervaardigheden (je weet hoe de mail, Office en een iPad werken);
 • In het bezit of in de mogelijkheid om een VOG aan te dragen;
 • kennis en/of ervaring met vloeronderhoud, of bereid om hier opleidingen in te volgen, is een pré;
 • je BOS opleiding en diploma's voor leidinggeven (een pré) op zak.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom