Gom

Schoonmaak medewerker winkelcentrum de Riepel in Julianadorp

Details van de functie

Logo Woon jij in Julianadorp en wil je aan de slag bij een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland? Kom werken bij Gom!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmaak medewerkers komen versterken bij het winkelcentrum de Riepel in Julianadorp. Met 26 winkels, ruim 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur en 7500m2 oppervlakte is WC de De Riepel een van de meest complete winkelcentra van de regio .
  • De werkuren en werktijden zijn op overleg in te delen: van maandag t/m zondag in de ochtend van 06:00 tot 08:30 of in de avonduren van 17:00 tot 19:30 uur. Het is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Overleg jouw dagen en uren met de leidinggevende, wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en zelfstandig kunt werken. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de passages, buitenruimtes en sanitaire voorzieningen. Je werkt ook met een schrobmachine dus enige ervaring is gewenst. Hierbij zorg jij ervoor dat alles er spic en span uitziet, zodat de winkeliers en bezoekers in een frisse omgeving kunnen shoppen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met schrobmachines;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Julianadorp, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom