Zorggroep Charim

Verpleegkundige

Details van de functie

Logo Aan de slag als verpleegkundige op De Looborch?
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle verpleegkundige! Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een betrokken team waar ruimte is om te leren en te groeien. Een belangrijk ingrediŽnt hierbij is humor! Wil jij samen met ons een glimlach toveren op het gezicht van onze cliŽnten?

Wie ben jij?
Als verpleegkundige coŲrdineer je de zorg rondom cliŽnten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij draait jouw handen niet om voor verpleegtechnische handelingen en je bent oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij:
  • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkundige niveau 4
  • BIG-geregistreerd en registratie in het V&V-register

Locatie De Looborch
De Looborch is een plek waar bewoners gezien worden. We kennen hun wensen en helpen waar mogelijk hun leven zo in te richten dat ze zich volledig thuis voelen bij ons. Zo staan we niet stil en groeien naar een verpleeghuis waar bewoners steeds meer eigen regie krijgen. Daarnaast kijken we naar hoe we meer bescherming kunnen bieden aan bewoners die dat nodig hebben. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid tot kleinschalig wonen (KSW). Daar staat een veilige, herkenbare en huiselijke omgeving centraal op de afdeling. Er zijn 24 appartementen verdeeld over drie woongroepen. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer. Dit creŽert voor de bewoners het gevoel van zelfstandig te wonen maar toch samen. Kijk voor meer informatie op: looborch.nl.

Betekenisvol werk
Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliŽnten, voor je collega's en voor je vak.
Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliŽnten realiseren. Lees meer over de identiteit op werkenbijcharim.nl/over-charim.

Wordt dit een match? Wij bieden:
  • FWG 45 maximaal Ä 3.575,63 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Volop keuze uit extraís van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld: extra vergoeding van reiskosten of korting op je nieuwe fiets
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie

Enthousiast?
Solliciteer dan online! Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek. Als je vragen hebt, kun je Renee Peeters bellen. Zij is teamleider Zorg a.i. Of stuur een bericht via WhatsApp naar de afdeling Recruitment.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kunnen een pre-employment screening en referentiecheck onderdeel zijn van de selectieprocedure. Sollicitanten ja, acquisitie nee.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Charim
Contactpersoon:
Renee Peeters
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Zorggroep Charim gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.