Jigler

CNC draaier

Details van de functie

Logo Introductie
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een fulltime CNC draaier, die zijn hand niet omdraait voor het zelfstandig CAD-CAM programmeren en het bedienen van een CNC-bewerkingsmachine. Als dit je wat lijkt, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren als CNC draaier in Tilburg. Je verdient tot wel € 3.450, - bruto per maand en kijk uit op een vast contract in de techniek. Als je ook waarde hecht aan een omgeving waar je veel afwisseling en uitdaging hebt, dan hoef je zeker niet meer verder te zoeken na het lezen van deze vacature.

Wat ga je doen

Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, instellen en bewerken van materialen. Je start jouw werkdag met het programmeren met behulp van CAD-CAM en/of Mazatrol. Vervolgens lees je de technische tekening af en stel je de juiste bewerkingsvolgorde in. Je gaat producten maken van veelal staal, aluminium en overige kunststoffen. Bij het produceren van onderdelen voer je controles uit om te zorgen dat er geen afwijkingen ontstaan. Als je eenmaal klaar bent met het bewerken van het product, meet je deze nog even op en controleer je of het eindproduct goed werkt. Als het gehele productieproces is afgerond, breng jij de productieadministratie op orde en is het tijd voor jouw welverdiende kop koffie. Natuurlijk mag je bij vragen altijd aankloppen bij je leidinggevende, die bereid is om je verder te helpen in welke situatie dan ook.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Wat het werken als CNC draaier in Tilburg zo leuk maakt, is dat je aan de slag gaat bij een bedrijf met een open bedrijfscultuur. Zo wordt er met een team gewerkt aan de ontwikkeling van deze organisatie. Of dat nu is met het goed onderhouden van verschillende materialen tot aan het verbeteren van machines, dit bedrijf en haar medewerkers zorgen er toch altijd maar weer voor. Voornamelijk houdt deze organisatie zich bezig met het maken van slijtdelen voor machines. Omdat iedere machine anders is, wordt er alleen maatwerk geleverd. Dit maakt jouw werk als CNC draaier afwisselend omdat je nooit weet wat er op je te wachten staat. Verder heb je binnen dit bedrijf ook genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je door middel van interne opleidingen doorgroeien in de techniek.

Wat bieden wij jou
 • Een mooi marktconform salaris tussen de € 2.650, - en de € 3.340, - per maand;
 • Uitzicht op een vast contract als CNC draaier;
 • Een baan met veel afwisseling, waar geen dag hetzelfde is;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in de techniek doormiddel van opleidingen;
 • Aankopen met belastingvoordeel.

Wat heb je nodig
 • Je woont in de buurt van Tilburg;
 • Een goed gevoel voor techniek met oog voor kwaliteit;
 • Jouw technische mbo3-diploma heb je op zak;
 • Ervaring met CAD-CAM en/of draai/frees combinatie is een pré;
 • Je werkt analytisch, nauwkeurig en zelfstandig,

Meer informatie

Ben jij de CNC draaier die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze fulltime vacature in Tilburg! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Harry van den Brink op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler