Gom

Studenten bijbaan als schoonmaak medewerker bij Parnassia in Castricum

Details van de functie

Logo Ben jij een student en ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met jouw studie en aansluit bij jouw opleiding?

Functieomschrijving

Ben jij een student en wil jij graag wat extra's verdienen? Bij Gom Schoonhouden zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmaak medewerkers komen versterken in een zorginstelling in Castricum, Noord-Holland. Wij komen graag met jou in contact!

Studeer jij in de richting van Social Work of Pedagogiek? Dan is deze vacature extra interessant voor jou. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken bij Parnassia Groep in Castricum. Parnassia Groep is een zorginstelling voor de geestelijke gezondheidszorg. Het gaat om een werkweek van 15 uur per week en de werktijden zijn in overleg met de leidinggevende. Als je meer uur wilt werken, zouden wij een combinatie kunnen maken met een vacature bij de locatie in Alkmaar.

Zou jij graag willen solliciteren? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Rijk op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • een mogelijkheid om te werken in een omgeving die past bij jouw studie!

Wie je bent

Ben jij?

  • een gedreven, enthousiaste, flexibele en gastvrije student;
  • woonachtig in de omgeving van Castricum/Alkmaar;
  • op zoek naar een leuke bijbaan, waarbij je iets extra's kunt verdienen?

Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom