Facilicom Solutions

Medewerker Postverwerking en Logistiek

Details van de functie

Logo Ben jij onze enthousiaste Medewerker Postverwerking en Logistiek die zorgt voor efficiŽnte en nauwkeurige verwerking van inkomende en uitgaande post?

Functieomschrijving

Als Medewerker Postverwerking en Logistiek maak je deel uit van het Integraal Serviceteam (IST). Je rapporteert aan de Hospitality Manager en werkt nauw samen met de medewerkers van de Hospitality Desk.

Je bent een essentieel onderdeel van ons Serviceteam. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het efficiŽnt en nauwkeurig verwerken van alle inkomende en uitgaande poststukken voor twee nabijgelegen panden, FIC-A en FIC-B. Deze twee locaties liggen op slechts ťťn minuut afstand van elkaar, wat betekent dat je een cruciale rol speelt in het soepel laten verlopen van alle poststromen.

Elke ochtend begint jouw werkdag bij de Hospitality Desk waar je alle inkomende post en pakketten in ontvangst neemt. Je sorteert ze zorgvuldig en zorgt ervoor dat ze snel en op de juiste plaats terechtkomen. Naast de verwerking van inkomende poststukken ben je ook verantwoordelijk voor het versturen en afhandelen van interne poststukken.

Jouw taken beperken zich niet alleen tot postverwerking. Je beheert ook diverse postwerkzaamheden, waaronder het verzenden van FedEx zendingen, het goedkeuren van facturen en het voorraadbeheer van enveloppen, briefpapier en printpapier. Met behulp van het Oracle-systeem zorg je ervoor dat alles vlot verloopt en dat er altijd voldoende voorraad is om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Een ander aspect van jouw rol is het beheer van de voorraad bij de copycorners en het verzenden van interne IT-hardware, naar de juiste bestemmingen binnen het bedrijf. Je monitort zendingen nauwlettend en onderhoud contact met de contactpersoon van probleemzendingen. Je onderneemt proactieve stappen om eventuele probleemzendingen snel op te lossen waardoor vertragingen tot een minimum worden beperkt. Je werkt met grote efficiŽntie om ervoor te zorgen dat alle poststukken, inclusief die verzonden via FedEx, TNT en PostNL, aan het eind van de dag klaarstaan voor verzending.

Deze functie vereist uitstekende organisatorische vaardigheden, oog voor detail en een proactieve instelling. Je werkt nauw samen met collega's en externe partners om ervoor te zorgen dat alle post gerelateerde taken op rolletjes lopen en dat de interne communicatie binnen het bedrijf soepel verloopt. Jouw toewijding en nauwkeurigheid maken jou een onmisbaar lid van ons team en dragen bij aan het succes van onze dienstverlening.

Naast het uitvoeren van jouw werkzaamheden ben je in staat om proactief werkzaamheden te signaleren. Daarbij kijk je breder dan je eigen takenpakket. Het team helpt elkaar en een goede samenwerking is daarin erg belangrijk. Door je flexibele houding weet je in te spelen op wat die dag brengt.

Wat je krijgt

 • Je gaat met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach weer terug naar huis;
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens onze Facilicom bedrijfsregeling;
 • Je hebt naast een 4-wekelijks salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van ťťn van onze collectieve ziektekostenverzekeringen en andere collectieve verzekeringen af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Group;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je blijft fit want je kunt gebruik maken van het Bedrijfsfitnessplan;
 • Je kunt opleidingen en/of cursussen volgen die zorgen voor jouw ontwikkeling;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie, in een team met korte communicatielijnen en een cultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan. We werken hard maar er is ook tijd voor een geintje.

Wie je bent

Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal is een prť;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent communicatief vaardig en weet met klanten om te gaan;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het geheel;
 • Je bent gedurende de dag flexibel inzetbaar, afhankelijk van hoe de dag eruit ziet, en gaat zorgvuldig te werk;
 • Je weet prioriteiten te stellen, bent stressbestendig en bent in staat snel te schakelen in ad hoc situaties;
 • Je hebt een representatieve uitstraling en houding;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam;

*Om te kunnen starten is het een voorwaarde dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan verstrekken.

Ben jij de Medewerker Postverwerking en Logistiek die ons team komt versterken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met de Recruiter op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions