Jigler

CNC frezer

Details van de functie

Logo Introductie
Woon je in de buurt van Gemert en heb je ervaring opgedaan als CNC frezer? Merk je dat jouw passie nu echt ligt bij het ontwikkelen van prototypes en kleine series voor verschillende klanten? Ga dan aan de slag als programmeur en verdien tot wel € 3.800, - bruto per maand met vooruitzicht op een vast contract in de techniek. Dit allemaal terwijl je tegelijkertijd jouw technische vaardigheden kunt laten zien bij de meest toffe en uitdagende projecten.

Wat ga je doen

Als CNC frezer in de omgeving van Gemert ga je aan de slag met het maken van verschillende prototypes voor klanten. Dit doe je met behulp van een vaste 5-assige machine. Je wordt als programmeur elke dag weer uitgedaagd, aangezien je werkt met verschillende projecten. Als CNC frezer is het dan ook aan jou om te bepalen of de opdrachten van klanten haalbaar zijn. Dit doe je aan de hand van bestanden en werktekeningen die je van de klant ontvangt. Jij hebt dan ook de volledige vrijheid om te bepalen welke aanpak nodig is voor een werkstuk. Dit vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw tools altijd in goede kwaliteit blijven. Dit doe je door jouw machine opnieuw af te stellen bij iedere stap van het productieproces. Voor deze functie als CNC frezer is het vooral van belang dat je een creatieve mindset hebt en goed bent in het dragen van een grote verantwoordelijkheid.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Je komt als CNC frezer te werken bij een Brabants familiebedrijf, waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen. Bij deze expert op het gebied van fijnmechanische en mechatronische technieken werken namelijk echte techneuten die weten wat ze doen. Niets fijner dan dat je dus altijd even kunt sparren met collega's die kennis van zaken hebben. Maar uiteraard ben jij als CNC freezer ook niet vergeten, aangezien jij met jouw kennis onmisbaar bent binnen het team. Fijn aan dit bedrijf is dat zij naast de allernieuwste machines en apparatuur ook een hele fijne sfeer hebben. Zo kun je als CNC frezer jouw ervaring naar een hoger niveau tillen, terwijl je tegelijkertijd plezier maakt met leuke collega's om je heen.

Wat bieden wij jou
 • Een fulltimebaan (40 uur per week) met werktijden van 07:30 tot 16:00 uur;
 • Uitzicht op een vast dienstverband als programmeur;
 • Een goed salaris tussen de € 2.600, - en € 3.800, - bruto per maand afhankelijk van ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid omdat we erop vertrouwen dat jij de specialist bent.

Wat heb je nodig
 • Een vakdiploma of ervaring als CNC frezer;
 • Gezonde dosis creativiteit;
 • Je levert enkel kwalitatieve werkstukken met jouw perfectionisme;
 • Een sterk probleem-oplossend vermogen bij technische problemen;
 • Bereidheid om leerlingen en/of collega's naar jouw niveau te begeleiden.

Meer informatie

Wil jij direct aan de slag als CNC frezer bij dit mooie bedrijf in de buurt van Gemert? Solliciteer dan direct! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en vraag naar Frits van Tol.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler