City 360

BOA parkeercontroleur Den Bosch

Details van de functie

Logo Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift en wil je graag ervaring opdoen als boa? Trigion City 360 is jouw startpunt!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime of fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en de veiligheid in de gemeente Den Bosch? Dan is deze functie als boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?

Als boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Den Bosch verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Den Bosch altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over het parkeren en je bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Daarnaast houd jij jouw oren en ogen open voor zwerfafval en andere eventuele excessen. Deze bevindingen geef jij vervolgens door aan jouw collega's van de openbare ruimte. Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Den Bosch altijd in koppels werkt. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Ben jij de BOA parkeercontroleur die het verschil wil maken voor een veilige en leefbare stad in Den Bosch? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven! En geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je alle kleding en materialen tot je beschikking hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren!

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Een passend salaris op basis van opleiding en ervaring met een onregelmatigheidsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per kilometer en een maaltijdvergoeding van EUR3,25 tot EUR10.- netto per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • Een baan voor 32 tot 40 uur in de week;
 • Bij voldoende ervaring de mogelijkheid om door te groeien naar integrale handhavingsdiensten;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Een contract voor 9 maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente.

Wie je bent

Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:?

 • Een geldig boa-getuigschrift;
 • Je kan omgaan met een PDA systeem;
 • Goede communicatieve skills;
 • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Parttime/Fulltime Handhaver BOA parkeercontroleur Den Bosch door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360