Breijer

Technisch administratief BCO KLP in Almere

 • Vacature
 • Vast contract
 • Flevoland
Almere
2 oktober 2023

Details van de functie

Logo Ben jij een administratief talent met een technische achtergrond? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat kortlopende projecten tot een succes maakt?

Functieomschrijving

Over ons:

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Breijer Kortlopende Projecten zoekt een gemotiveerde Technisch Administratief Medewerker om ons team in regio Almere te versterken.

Bij Breijer kortlopende projecten in Almere krijg je de kans om deel uit te maken van een gezellig jong team, waar technische vraagstukken zoals verduurzaming van gemeenten, scholen en utiliteitsbouw centraal staan.

Jouw rol:

Als Technisch Administratief Medewerker ben je de spil tussen techniek en administratie. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de optimale afhandeling van alle (technisch) administratieve en servicegerichte taken die voortvloeien uit het contract. Je zorgt voor onder meer de controle op de juistheid van gegevens en het signaleren, rapporteren en oplossen van afwijkingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega's in de buitendienst en zorgt ervoor dat onze (administratieve) dienstverlening naadloos aansluit op de eisen van de klant en onze eigen behoeften. Ook schakel je veel met collega's van bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, planning, calculatie en met leveranciers.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

- het (laten) opstellen, controleren, boeken en versturen van inkomende en uitgaande facturen;

- het signaleren van stagnatie en achterstanden in de facturatie;

- het opvolgen van openstaande meldingen bij collega's in de buitendienst of bij leveranciers;

- het beoordelen van onderhoudsrapportages en administratief verwerken ervan;

- het aanmaken van nieuwe leveranciers in de administratie en het aanvullen van ontbrekende informatie in deze;

- het verzorgen van de correctieboekingen;

- het beheren en bewaken van de contractadministratie en het signaleren van afwijkingen.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw (technisch) administratief talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer. Daar mag tegenover staan.

?Ons aanbod:
 • een salarisrange tussen EUR2.150 - EUR2.850 bruto per maand afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • een goede pensioenregeling;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren.

Wie je bent

Wij vragen:
 • werkt minimaal op MBO-niveau en beschikt over enkele jaren ervaring als Tammer of in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • is handig met diverse systemen en is in staat nieuwe systemen snel te leren kennen. Wij werken met Axxerion, SAP, Oracle en Condor;
 • beschikt over enige affiniteit met of basiskennis van techniek;
 • communiceert doelgericht en vlot;
 • is van nature accuraat en zorgvuldig.

Wil jij jouw administratieve talent inzetten om onze kortlopende projecten naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en word een waardevol lid van ons team!

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Andro Ibrahim, bereikbaar [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Neem dan contact op met Chavely Pancham, onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer