Gom

Parttime schoonmaak medewerker bij Mogema in 't Harde

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega bij Mogema in 'T Harde, iemand die goed zelfstandig kan werken en die gaat voor echt schoon! Iemand die alles opvalt en niets ontgaat, een pietje precies! Jij weet met jouw kritische blik de verwachtingen van deze klant in 'T Harde te overtreffen.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 19:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 17,5 uur per week.

Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben jij het visitekaartje van Gom. Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus, het stofzuigen van de ingang en het sanitair. Door jouw werkzaamheden kunnen collega's hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving. Je bent schoonmaakmedewerker bij zowel de kantoren als het cleanroom gedeelte van Mogema. Voor het cleanroom gedeelte is het verplicht om je diploma te halen en daar helpen wij je graag bij! Bij Mogema werk je in teamverband.

Ben jij die zelfstandige harde werker die vol passie zijn of haar pand wilt laten stralen? Solliciteer dan direct. Vragen? Whatsapp of bel de recruiter.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • mogelijkheid om je cleanroom certificaat te behalen en je persoonlijk verder te ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een flexibele, klantgerichte, secuur en enthousiaste houding die van aanpakken weet;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een cleanroom certificaat (mogelijkheid om te halen na start);
  • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré).

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in 't Harde? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom