Gom

Schoonmaak medewerker bij diverse scholen in Middelburg

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan in Middelburg? En weet jij als schoonmaak medewerker de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige parttime baan in Middelburg? Werk je graag in een teamverband? n weet jij de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

Wij zijn in Middelburg op zoek naar een enthousiaste collega die zich thuis voelt in de schoonmaakwereld en die ons team komt versterken als parttime schoonmaak medewerker bij diverse scholen in Middelburg. Dit is een parttime dienstverband tussen de 10 en 17,5 uur in de week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 16:00u. Dit gaat om een sleutelpand, wat betekend dat jij buiten schooltijden om, kan bepalen wanneer je werkt! Als schoonmaker bij ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de klaslokalen, hallen en sanitair. Tijdens de school vakanties hoeft er niet schoongemaakt te worden. Dit betekend dus dat je 12 weken in het jaar vrij hebt!

De scholen waar het om gaat zijn:
  • Het element: 7,5 uur per week;
  • Magistraal: 10 uur per week.

Uren zijn te combineren!

Heb je eigen auto en zou je graag meer uren willen werken? We hebben ook een mogelijkheid voor ambulant schoonmaker! Neem voor meer informatie op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een zelfstandige persoonlijkheid;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de zelfstandige schoonmaak medewerker die wij zoeken in Middelburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom