Gom

Parttime meewerkend voorman/ voorvrouw bij Soma College in Harderwijk

Details van de functie

Logo Weet jij als meewerkend voorman of voorvrouw de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in de omgeving Harderwijk? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Soma College in Harderwijk. De scholengemeenschap bestaat uit meerdere gebouwen en slaapgebouwen.

Als meewerkend voorman/voorvrouw ben jij zowel een schoonmaak medewerker als een leidinggevende. Als meewerkend voorman of voorvrouw geef je leiding aan een team van vijf schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider.

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend voorman of voorvrouw: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Ook spring je bij met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, je maakt werkschema voor het team, indien nodig plaats je vacatures, boekt uren en plaatst bestellingen.

Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden van 06:00 tot 11:00/12:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 tot 30 uur per week.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend voorman of voorvrouw bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR13,36 en EUR16,01 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • werkkleding;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
 • een telefoon en IPad van de zaak;
 • diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Je bent flexibel, probleemoplossend, en je hebt een positieve en initiatiefrijke houding. Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak heb je een scherp oog voor een schone locatie, weet van aanpakken en je hebt je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • In het bezit van een VOG of in de mogelijkheid om deze aan te vragen;
 • In het bezit van een BOS of Ras opleiding is een pre;
 • Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit, maar een mentaliteit dat je pas naar huis gaat wanneer het werk klaar is.

Ben jij de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken in Harderwijk? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom