Breijer

Projectleider Elektrotechniek ? Breijer Rotterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Rotterdam versterken?

Functieomschrijving

Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Rotterdam versterken?Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale, technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Voor onze Business Unit Breijer Contractonderhoud, afdeling Kortlopende Projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. In deze uitdagende rol voer je de regie op elektrotechnische en integrale projecten binnen de utiliteit, vaak in een bewoonde of operationele omgeving, vanaf de aanvraag of adviesvraag tot en met de oplevering.

Bij onze klanten werken we aan een grote diversiteit aan technisch complexe installaties in verschillende marktsegmenten zoals het onderwijs, de wetenschap, commercieel vastgoed en de zorg. Samen met je team, collega's van andere afdelingen en leveranciers kom je tot de optimale aanbieding die naadloos aansluit op de klantvraag en onze commerciële verwachtingen. Na de opdracht volgt het voorbereidings- en uitvoeringsproces waarbij zorgvuldig en efficiënt wordt gecommuniceerd over de voortgang met alle betrokkenen. Kernwoorden zijn voorbereiding, communicatie, veiligheid, duurzaamheid, innovatie, beperken van overlast voor de gebruiker(s) en een optimaal resultaat voor de opdrachtgever, gebruiker en opdrachtnemer.

Verantwoordelijkheden:

 • Een team van enthousiaste professionals aansturen, taken toewijzen, begeleiden en het waarborgen van de voortgang en communicatie;
 • Het vaststellen en beoordelen van de klantwens, bepalen van kostprijs en verkoopprijs en dit vertalen naar een duidelijke en overzichtelijke aanbieding;
 • Gedetailleerde werkplannen en dossiers opstellen, middelen en resources bepalen, realistische doelen stellen, communiceren en bewaken;
 • Budget opstellen, bewaken, beheren en anticiperen op eventuele maatregelen om binnen het budget te blijven;
 • Kwaliteit en veiligheid waarborgen, regelmatige controles uitvoeren, voorschriften en normen naleven en verbeteringen doorvoeren;
 • Communicatie met interne en externe klanten, verwachtingen begrijpen, afstemmen, vervullen en bewaken;
 • Risico's identificeren en beheersen, zoals technische problemen, meer-/minderwerk, budgetoverschrijdingen of vertragingen en preventieve maatregelen;
 • Gedetailleerde documentatie bijhouden, voortgang operationeel en financieel, kwaliteitsborging, opleverdocumenten opstellen en evaluaties.

In deze uitdagende rol krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische organisatie met een sociale bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaarstaan. We bieden een uitdagende rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien.

We kijken met enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Wat je krijgt

De afdeling Kortlopende projecten is een dynamisch, hecht team met veel potentie en ontwikkeling op afdelings- en persoonlijk niveau. Wij kijken uit naar jouw technisch talent en inzicht om onze afdeling verder te laten groeien en onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Zonder jou geen Breijer en daar mag tegenover staan.

Ons aanbod:

 • een bruto maandsalaris van EUR 4.000,- tot EUR 5.500,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • leaseauto, laptop en smartphone;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen;
 • een leuke, afwisselende baan met uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

De nieuwe collega die we zoeken is communicatief vaardig en service-, en klant- en oplossingsgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht en beschikt over een enthousiaste, positieve en innovatieve instelling. Verder werk je op HBO-niveau, ben je opgeleid in de richting van Elektrotechniek en neem je een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol binnen ons vakgebied en relevante technische kennis mee. Tot slot ben je een collegiale teamspeler met oog voor kwaliteit en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer