Autobedrijf van den Udenhout

Meewerkstage After Sales - Alle vestigingen

  • Stageplaats
MBO
  • Noord-Brabant
Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Veghel
14 augustus 2023
10 november 2023

Details van de functie

Logo Een uitdaging om efficiency in processen te onderzoeken in een dealerbedrijf met de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA? Een stage bij een automotive organisatie die voorop loopt in digitalisering?

Zomaar een stagedag ...
Wanneer jij ’s ochtends binnenkomt bij de werkplaatsreceptie, zie je dat jouw collega’s de nodige voorbereidingen treffen voor alle geplande werkplaatsbezoeken. Je kijkt welke onderhoudswerkzaamheden er gepland staan. Met een hartelijk welkom en een glimlach neem je de sleutels in ontvangst van de eerste klant. Samen met de klant en je collega neem je de klachten en gewenste onderhoudswerkzaamheden door. Na de drukte start je aan je onderzoek waarbij je aan de hand van de door jou gekozen methode LEAN onderzoekt hoe het after sales proces efficiënter en klantvriendelijker geregeld kan worden.. Je gaat een analyse maken met betrekking tot de efficiency van de werkopdrachten in combinatie met de werkzaamheden van de monteurs. Op basis van de LEAN-methode analyseer je de data die je de afgelopen weken hebt verkregen. Jij kijkt welke werkzaamheden zorgen voor een verbetering van het proces en maakt hier een gedegen implementatieplan over en brengt alle verbeterpunten in kaart.

Aan het einde van de middag komen diverse klanten hun auto ophalen. Samen neem je de werkzaamheden door en vanuit een natuurlijk gastheerschap zorg je ervoor dat de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen. De tijd is voorbij gevlogen en het is alweer 17.00 uur. Je rond je taken af, zegt je collega’s gedag en gaat naar huis.

Kortom, een dag vol dynamiek en afwisseling waarbij je als stagiair wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met zo’n 500 medewerkers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Bibi van der Putten
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Autobedrijf van den Udenhout gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.