Gom

Glazenwasser regio Eindhoven

Details van de functie

Logo Zoek jij graag de hoogtes op? En laat jij de ramen weer stralen als glazenwasser? Woon je in de omgeving van Eindhoven, Noord-Brabant? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Heb jij sterke armen, ben je niet bang voor hoogtes en houd je ervan om buiten aan het werk te zijn op verschillende locaties? Dan ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Eindhoven!

Bij deze functie is geen dag hetzelfde. Jouw werkdag begint elke maandag t/m vrijdag om 06:00 uur en samen met jouw collega rijden jullie met een bedrijfswagen naar verschillende objecten in de omgeving van Eindhoven. Hier zorg je ervoor dat de objecten er vanaf de buitenkant weer als nieuw uit zien. Je reinigt de gevels en laat de ramen weer stralen. Rond 14:00 uur zit de werkdag erop en zorg je dat de gebruikte materialen zijn opgeruimd, zodat je de volgende dag gelijk weer aan de slag kunt. Je bent goed op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften om zowel je collega's als jezelf te beschermen. Deze functie betreft een fulltime contract van 38 uur per week.

Ben jij net zo enthousiast over deze veelzijdige functie als wij? Solliciteer dan direct!

Wat je krijgt

Werken als glazenwasser bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf tussen de EUR12,41 en EUR14,19 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • een bedrijfswagen;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom:
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, flexibel, gastvrij en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur en veiligheidsvoorschriften. Als glazenwasser heb/ben jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit als glazenwasser;
  • in het bezit een rijbewijs B;
  • niet bang voor hoogtes.

Ben jij de glazenwasser die wij zoeken in de omgeving van Eindhoven? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom