Gom

Hart voor de zorg? Wil jij als schoonmaak medewerker bij ons werken en woon je in Nijmegen of omgeving? Lees dan snel verder

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Nijmegen? Wij hebben diverse mogelijkheden en diensten, kom jij bij ons werken?

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak? Werk je graag in een zorg omgeving? en woon je in Nijmegen of omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Sanquin bloedbank - in Nijmegen zoeken wij een schoonmaak medewerker van maandag t/m vrijdag 2,5 uur per dag van 6.00-8.30 uur (schoonmaak kantoorruimte en bloedbank) of van 20.00-22.30 uur. Dit is totaal 12,5 uur per week. Geef in je sollicitatie aan welke tijd je voorkeur heeft.

Het CWZ is een topopleidingsziekenhuis in Nederland en kan binnenkort jouw werkplek zijn. Wil jij graag werkzaam zijn in de zorg en een steentje bijdragen aan een schone en prettige werkomgeving voor de patiŽnten? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature! Binnen het CWZ zijn er kansen om certificaten binnen de schoonmaakbranche te behalen.

Wij hebben binnen het CWZ diverse mogelijkheden:
  • een Flex medewerker die vooral in het weekend wil werken (Calamiteiten dienst), minimaal 2x een weekend in de maand. De werktijden zijn van 6.00-14.00 uur of van 14.00-20.00 uur.
  • Voor de verpleegafdelingen van het CWZ zijn wij op zoek naar schoonmaak medewerkers van 7.00-10.00 uur. Je zorgt hier voor schone patiŽnten kamers, algemene ruimtes en sanitair. Dit is totaal 15 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer.

Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toeslag bij je salaris wanneer je in een cleanroom werkt of in de weekenden of feestdagen;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen, persoonlijke trainingen en doorgroeimogelijkheden!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij:

  • een redelijk tot goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en bij voorkeur ook in geschrift;
  • ervaring bij voorkeur maar in elk geval affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • cleanroom certificaat (dit is een prť).

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom